Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Polisport Bilby krém-barna színben

Termékkatalógus
Polisport Bilby krém-barna színben
Kerékpár gyerekülés - 9-22 kg-s testtömegű gyermekek számára, önhordó szerkezet, rögzítés a nyeregcsőre, ötpontos biztonsági öv
Kód:  SPTsc1190 Termékszám:  8632000027

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polisport Bilby krém-barna színben

A Polisport Bilby kerékpáros gyermekülés nélkülözhetetlen eszköz minden szülő számára, akik szeretnék a gyermekükkel együtt kiélvezni a kerékpározás örömét. Az önhordó szerkezetes, konzolos ülést rögzítheti kör vagy ovális alakú nyereg csövéhez, melynek átmérője 28-40 mm-es, kapacitása pedig 9-22 kg. Alkalmas hordozóval ellátott vagy hordozó nélküli kerékpárokhoz is. Az ülés kiemelkedik a modern design-nal, a széles körű biztonsági funkciókkal, amelyek garantálják a lehető legnagyobb biztonságot a gyermekének. Ezek az elemek például az ötpontos teljesen állítható biztonsági öv béléssel, a megemelt oldalsó védő ülésfal vagy az oldalsó és hátsó-oldalsó fényvisszaverő matricák. Emellett extra nagy lábvédővel is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a gyermek lába hozzáérjen a kerékhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Önhordó szerkezet a nyereg csövéhez való rögzítés lehetőségével
  • Teljesen állítható, párnázott ötpontos biztonsági öv
  • Hátsó és oldalsó fényvisszaverő matricák
  • Ergonomikus hátsó forma a védő sisak helyének kihagyásával
  • 9-22 kg testtömegű gyermekek számára
  • Állítható lábtartó
  • QST csavar az egyszerű összeszerelés érdekében

Biztonság és kényelem egyidejűleg

A maximális biztonság mellett az ülés nagyfokú kényelmet garantál az ergonomikus formájával, amely alkalmas bukósisak használatára és állítható lábtartóval is rendelkezik. Az ülés párnája bármikor kicserélhető és könnyen eltávolítható, amely által a gyerekek kényelmesen utazhatnak. A gyermek és a bicikli mérete szerint mozgathatja az ülést előre vagy hátra, és emellett még három különböző pozícióba is. A QST csavarral rendkívül könnyen kivitelezhető az összeszerelése, minden további eszköz nélkül. Élvezze a kellemes kerékpározás élményét a biztonságos és kényelmes kerékpár üléssel.

További információk:

Rögzítés:
Önhordó rögzítés a nyereg vázára (28-40 mm átmérőjű cső)

Kapacitás:
922 kg

Ajánlott felszerelés:
26"-28" kerekekhez

Méretek:
416 × 724 × 559 mm

Súly:
3,86 kg

Szín:
A krém-barna

Figyelmeztetés:

A Polisport ülések nem alkalmasak a szén vázra vagy a teljes-vázú keretekre való felfüggesztésre.

Paraméterek

Kapacitás
22 kg Kész!

Kapacitás

Kapacitás
22 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polisport Bilby krém-barna színben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polisport Bilby krémovo-hnědá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polisport Bilby krémovo-hnedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Polisport Bilby creme-braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Polisport Bilby creme-braun.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ