Polisport Bilby RS kék-szürke

Termékkatalógus
Polisport Bilby RS kék-szürke
5 1 értékelés
Kerékpár gyerekülés - - 9-22 kg súlyú gyermekek számára, önhordó kialakítású üléstámasz, ötpontos biztonsági öv, dönthető ülés
Kód:  SPTsc1177 Termékszám:  8632500017

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Polisport Bilby RS kék-szürke

A Polisport Bilby RS kerékpáros gyermekülés nélkülözhetetlen eszköz minden szülő számára, akik gyermekükkel együtt szeretnék kiélvezni a kerékpározás örömeit. A konzolos ülés rögzíthető a kör vagy ovális alakú ülés alatti csőre, amelynek átmérője 28-40 mm-es, teherbírása pedig 9-22 kg-os. Alkalmas a hordozóval ellátott, vagy hordozó nélküli kerékpárokhoz is. Az ülés remekel a modern design-nak és a széles körű biztonsági funkcióknak köszönhetően, amelyek gondoskodnak a gyermek lehető legnagyobb biztonságáról. Ezek közé a funkciók közé tartozik a teljes mértékben állítható ötpontos biztonsági öv béléssel, a fokozott oldalsó védelem vagy az oldalsó és a hátsó fényvisszaverő matricák is. Extra nagy lábvédővel is ellátták, amely megakadályozza, hogy a gyermek lába a kerék közelébe kerülhessen.

Legfontosabb jellemzők

  • Az ülés alatti csőre szerelhető önhordó szerkezetű ülés
  • Teljesen állítható, párnázott ötpontos biztonsági öv
  • Hátsó és oldalsó fényvisszaverő matricák
  • Billenő rendszer akár 20°-os dönthetőséggel
  • Ergonómikus forma a bukósisak felhasználásra való tekintettel
  • Állítható lábtartó
  •  9-22 kg-os testtömegű gyermekek számára
  • QST csavar az egyszerű összeszerelés érdekében

Biztonság és kényelem egyidejűleg

Amellett, hogy az ülés maximális biztonságot nyújt, egyben az utas kényelméről is gondoskodik a bukósisak felhasználása esetén ergonómiailag kialakított fejtámlával vagy az állítható lábtartóval. Az ülés billenő rendszerének köszönhetően, amely akár 20 fokban is dönthető, egyszerűen szabályozhatja az ülés pozícióját. Az ülés tartalmaként érkező nagyméretű párna - amelyben a gyerekek még kényelmesebben utaznak - könnyedén eltávolítható.

A gyermek és a kerékpár mérete alapján mozgathatja az ülést előre vagy hátra,  három különböző pozícióba. A QST csavarral könnyen kivitelezhető az ülés beszerelése, amely nem igényel további eszközöket. Élvezze ki gyermekével a megannyi vidám kerékpáros tapasztalatot miközben ezt a biztonságos és kényelmes kerékpár ülést használják.

További információk:

Rögzítés:
Önhordó kialakítás - az ülés alatti csőre szerelhető (28-40 mm-es)

Teherbírás:
9-22 kg-os

Ajánlott felhaszálás:
26"-28" kerekekkel rendelkező kerékpárhoz

Méretek:
416 × 724 × 559 mm

Súly:
4,17 kg

Szín:
Kék-szürke

Figyelmeztetés:
A Polisport ülések nem alkalmasak a szén vagy a teljes-karú kerékpárokhoz való használatra.

Paraméterek

Kapacitás
22 kg Kész!

Kapacitás

Kapacitás
22 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Polisport Bilby RS kék-szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Polisport Bilby RS modro-šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Polisport Bilby RS modro-šedá.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ