Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Pony

Termékkatalógus
Pony
Gyerek hátizsák - strapabíró iskolatáska, ergonómiailag formázott hátsó panel, szilárd konstrukció, fényvisszaverő elemek, méret: 37 × 32 × 22 cm, tömege: 1 kg-ig
Kód:  HRAkn0728 Termékszám:  8591577039286

Pony

Az ergonomikus Pony hátizsákkal a gyerekek örömmel járnak majd iskolába. Gyönyörű sötétkék és élénk rózsaszín design-ját pónik és virágcsokrok képe díszíti. Nagy előnye a kis, mindössze 1 kg-os tömege, a szilárd konstrukciója és a minőségi kivitelezése. Az anatómiailag formált hátsó panelnek köszönhetően tökéletesen illeszkedik, tehát a diák nagyon kényelmesen viseli majd. További előnye a mellheveder a teher optimális elosztására, valamint az állítható, széles és puha pántok, amelyek a gyermek magasságához igazíthatók. Az iskolatáska az általános iskola első osztályos tanulói számára alkalmas. A nagyobb biztonság érdekében fényvisszaverő elemekkel látták el, amelyek biztosítják gyermeke jobb láthatóságát a gyengébb fényviszonyok mellett. 

Legfontosabb jellemzők

  • Kis tömeg és szilárd konstrukció
  • Ergonomikus kialakítású hátsó panel
  • Mellheveder az optimális teherelosztásért a háton
  • Állítható, széles, puha pántok
  • Fényvisszaverő elemek
  • Tágas kamrák és kemény cipzáras zsebek

Bőséges tárhely

A hátizsák bőséges tárhelyet kínál. A tágas, cipzárokkal ellátott kamrákba gond nélkül befér az összes tankönyv, füzet és egyéb iskolai kellékek. A kemény válaszfal biztosítja a belső tér átlátható felosztását. Az elülső, cipzárral zárható zsebben a tolltartóját vagy a tízóraiját tárolhatja. A hátizsák oldalán zsebeket talál, amelybe palackot és egyéb apróságokat tehet. A kényelmes, strapabíró és praktikus Pony hátizsák minden tanuló nélkülözhetetlen mindennapos segítőtársává válik.

 
 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pony Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pony. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si pony. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pony. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pony.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ