Shop roku Akvizice ApF HU

Powerball Supernova karerősítő

Termékkatalógus
Powerball Supernova karerősítő
4,0 32 értékelés
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 18kg, átmérője: 65mm, anyaga: műanyag, számláló és háttérvilágítás
Kód:  ZP001g Termékszám:  5060109200782 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Powerball Supernova karerősítő

Erősítse karját egy szórakoztató, modern módszerrel az innovatív Poweball-al. A készülék akkora csak, mint egy teniszlabda és a kézben fogása is igen kényelmes. Nem kell elmennie egy drága tornaterembe edzeni és izzadni a súlyzók emelgetése közben. A kifinomult giroszkóprendszernek és a magas fordulatszámnak köszönhetően, amely akár elérheti az 15000 fordulatot percenként, a kezének az ellenállással kell megküzdenie. Eddzen kényelmesen TV nézés közben, újság olvasáskor vagy a munkába menet. A Supernova modell átlátszó burkolattal és fémszerű design-nal rendelkezik. A belsejében megtalálható fehér és kék LED-ek látványosan világítanak a Powerball forgása közben.

Hogyan működik?

A készülék működésének alapját egy giroszkóp adja. A gömb belsejében egy tengely forog, amelynek a végei egy acélgyűrűhöz csatlakoznak. A forgási mozgás hatására az egész szerkezet forgásba lendül. Köszönhetően a nagy sebességnek a labda egyensúlyban marad és ellenállást fejt ki a kézre. Gyors forgás közben, akár 18 kilogrammnak megfelelő ellenállást is kifejthet.


Erősebb lesz


Az egész karján fejlesztheti izmait. Az ujjakat, az alkart, a bicepszet, a tricepszet vagy akár a mellizmokat is edzheti egyetlen egy varázslatos labdával. Ez nem átverés, a Powerball már milliónyi ember elégedettségét nyerte el. Helyettesít 50 különböző súlyzó típust és mindenhova magával viheti, ahol szeretne egy kicsit erősíteni.

 

Versenyezzen másokkal

 

A Powerball egy beépített fordulatszámmérővel rendelkezik. Versenyezzen a barátaival, a családtagjaival vagy munkahelyén a kollégáival, kinek van a legügyesebb keze. A szerkezet 6 különböző funkcióval rendelkezik, például a pillanatnyi fordulatszámot, az átlagot és a maximumot jelzi ki. Nagyon fontos, hogy a maximális hatás érdekében egy-egy fordulatszámot legalább 20-30 másodpercig tartson meg.
 

Rehabilitációs kezelés

 

Amikor a Powerball-t használja nem csak erősíti izmait, hanem megfelelően nyújtja is azokat. Tökéletesen megfelel azon felhasználóknak, akiknek a keze a munka során intenzív használatnak van kitéve. Már pár hét után érezni fogja a javulást. Megválaszthatja, hogy keze melyik részét szeretné nyújtani és beállíthatja a gyakorlat időtartamát a jelenlegi állapotának megfelelően.



Műszaki adatok:

Model: 250 Hz, különleges design átlátszó burkolattal, világító LED-ek és fordulatszámmérő (V2 Accura.0)
Maximális sebesség: 15.000 fordulat/perc
Ellenállásnak megfelelő terhelés: 18 kg
Méret: 65 mm átmérő

A csomag tartalma:
Powerball
2 indítózsinór (rövid edzési időszak után a Powerball pörgését kézzel is elindíthatja)
Cseh nyelvű kézikönyv

Paraméterek

Max. forgási sebesség
15 000 ford/perc Kész!
Max. terhelés
18 kg Kész!
Átmérő
65 mm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Funkció
Számláló, Háttérvilágítás Kész!

Tulajdonságok

Max. forgási sebesség
15 000 ford/perc Kész!
Max. terhelés
18 kg Kész!
Átmérő
65 mm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Funkció

Funkció
Számláló, Háttérvilágítás Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: Powerball 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Powerball Supernova karerősítő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerball Supernova Pro Multi-Light. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Powerball Supernova.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ