30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Powerbreathe

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A POWERbreathe a rekeszizom erősítésére szolgáló eszköz. Ellenállást hoz létre belégzéskor, mely erősíti a légzőizmokat és növeli használója általános állóképességét. Az edzőmaszk alkalmas magaslati edzés szimulálására is.

Tovább

Mire figyeljünk a POWERbreathe kiválasztásakor?

Típus:

  • Mechanikus - a terhelést manuálisan kell beállítani (a POWERbreathe alsó részének elforgatásával). Az ilyen modellek olcsóbbak.
  • Elektronikus - a terhelés a kijelző segítségével állítható be. Általában számos edzési módot és beállítást kínál. Az elektronikus modellek fogyasztói ára magasabb, mint a mechanikus modelleké.

Terhelési szint:

  • Nagy terhelés - Heavy (29-274 cm H2O) - csak tapasztalt felhasználók számára ajánlott
  • Közepes terhelés– Medium (23-186 cm H2O) aktívan sportolóknak
  • Alacsony terhelés Light (17-98 cm H2O) kezdőknek, nőknek és fiataloknak
  • Legalacsonyabb terhelés Medic (3-78 cm H2O) gyermekeknek és légúti panaszokkal szenvedőknek

A H2O tartomány centiméterben történő megadása azt a vízoszlop magasságot jelzi, amelyet a használó lélegzetével beszív.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 termék
4,4
Phantom Training Mask Black/gray S
Edzőmaszk - erősíti a légzésben résztvevő izmokat, a PRS szabályozó rendszer akár négy erősségi szint beállítását teszi lehetővé análkül, hogy a maszkot le kellene venned
50 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTVce0150
4,4
Phantom Training Mask Black/gray S
Edzőmaszk - erősíti a légzésben résztvevő izmokat, a PRS szabályozó rendszer akár négy erősségi szint beállítását teszi lehetővé análkül, hogy a maszkot le kellene venned
43 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTVce0150
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Powerbreathe

A Powerbreathe kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Powerbreathe – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó powerbreathe A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb powerbreathe A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: powerbreathe vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ