Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Prana Mika Grapevine Top M-es méret

Termékkatalógus
Prana Mika Grapevine Top M-es méret
Top - női
Kód:  SPTif0030 Kiterjesztett jótállás+276 hónap Termékszám:  889760015086 Gyártó honlapja:
Prana Mika Grapevine Top M-es méret Megszűnt

Prana Mika Grapevine Top M-es méret

A Mike Prana által gyártott stílusos sport top-ot  különösen nagyra értékelik a jóga szerelmesei, de természetesen mindennapi viseletnek is tökéletes. Ez az eredeti Grapevine színű design  minden bizonnyal vonzzani fogja a tekinteted.Ez a kényelmesen viselhető M-es méretű felső tökéletesen alkalmazkodik a vonalaidhoz, és semmilyen módon nem korlátozza a mozgást. Többé le sem akarod venni ezt az extra kényelmes duplarétegű toppot, amivel minden joga óra még élvezetesebb lesz.

A csúcsminőségű top két réteg kombinációja- egy kényelmes bbelső réteg és egy softshell felső réteg geometrikus mintázattal. A bélés anyaga  90% poliészter és 10% spandex, amely biztosítja a maximális rugalmasságot és jól kezeli a nedvességet. Ennek eredményeként, még akkor is jól érzed magad a topban, ha egy kicsit megizzadtál. A felső anyag részben átlátszó anyagból készült 54% poliészter és 46% pamut keveréke. Még egy kellmes elme a stílusos nyakkivágás.

A női kétrétegű Prana top főbb jellemzői

  • Modern geometrikus mintázat, Grapevine szín
  • Tökéletes jóga órákhoz és a hétköznapokra
  • Zökkenőmentesen alkalmazkodik az alakodhoz
  • Rugalmas anyag, amely nem korlátozza a mozgást
  • Bélés: 90% poliészter és 10% spandex
  • A felső réteg anyaga: 54% poliészter és 46% pamut
  • Méret: M
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Prana Mika Grapevine Top M-es méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prana Mika Top Grapevine velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Prana Mika Top Grapevine, veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prana Mika Top Grapevine Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prana Mika Top Grapevine Größe M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ