AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

PULSE Reverb 100W RED

Termékkatalógus
PULSE Reverb 100W RED
Elektromos roller - terhelés 55 kg, maximális sebesség 16 km/h, 2 x 12V akkumulátor, akkumulátor élettartama teljes terhelésnél: 40 perc
Kód:  Pulse04 Termékszám:  085955113432

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PULSE Reverb 100W RED

Tegyél egy kört ezzel az elektromos rollerral, ami akár 16 km/h-ás sebességre is képes. Lánchatjású 100 wattos motort kettő 12 V-os ólom-savas akku hajtja meg, ami akár 40 perces üzemidőt is lehetővé tesz egy feltöltéssel. A "Kick Start" biztonsági rendszer a hirtelen gyorsítástól is megvéd. A roller felső lapja csúszásmentes kompozit anyaggal van bevonva, amit grafikával díszítettünk. Az első kerék légfékkel, a hátsó pedig dobfékkel van szerelve. A roller teherbírása 55 kg, és 8 évnél idősebb gyerekeknek való. 

Legfontosabb jellemzők

  • Akár 40 perces üzemidő egyetlen feltöltéssel
  • Markolatba épített gyorsítás
  • Csúszásmentes kompozit borítás grafikával 
  • Maximális kapacitása 55 kg
  • 8 éves kortól
 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PULSE Reverb 100W RED Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PULSE Reverb 100W RED. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PULSE Reverb 100W RED. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PULSE Reverb 100 W RED.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ