AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Puma Evo Speed 5.5 FG-glo rózsaszín safet 10,5

Termékkatalógus
Puma Evo Speed 5.5 FG-glo rózsaszín safet 10,5
Futballcipő alkalmas szilárd természetes felületekre, EU 43 méret
Kód:  SPT6974 Termékszám:  4056205073642 Gyártó honlapja:
Puma Evo Speed 5.5 FG-glo rózsaszín safet 10,5 Megszűnt

Puma Evo Speed 5.5 FG-glo rózsaszín safet 10,5

Mind a kis és a nagy futballistáknak nem elég a tehetség, de az is fontos, hogy a fáradságos edzéseket minőségi felszereléssel végezze. A férfi stoplis, Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG ideális kemény, természetesen talajhoz minden atláta számára. Számos olyan tulajdonsága van, amelyet a focisták nagyon értékelni fognak. A legfontosabb az anatómiailag kialakított forma, amely maximális kényelmet biztosít. A cipő rendkívül könnyű és kiválóan lehet vele irányítani a labdát. Az FG Sole majd kúpos csapok teszi lehetővé a könnyebb gyorsulást, nagyobb stabilitással.

 

Legfontosabb jellemzői

  • Ideális felszerelés kemény talajra
  • Maximális komfortot nyújtja a lábnak
  • Azonnali gyorsulást és nagyobb stabilitást biztosít
  • Kis súly
  • Hosszú élettartam a kiváló minőségű műbőrnek köszönhetően
  • Kiváló design

Hosszú élettartam egyedi tervezéssel

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a férfi Puma Evo Speed 5.5 Tircks FG stoplis cipőt, akkor számíthatsz a tartósságra. Valójában kiváló minőségű, prémium kategóriás műbőrből készült. Egyáltalán nem csak a praktikusság a fő érv. Ha alaposan megnézed a cipőt, gondolhatod, hogy káprázik a szemed. Minden cipő nagyon különbözik egymástól, így biztosítva a friss megjelenést. 

 

Paraméterek

Cipő típusa
Focicipő Kész!

Típus

Cipő típusa
Focicipő Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Puma Evo Speed 5.5 FG-glo rózsaszín safet 10,5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG pink glo-safet velikost 9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puma Evo Speed 5.5 Tricks FG pink glo-safet, veľ. 9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Evo Leistung 5,5 FG-glo rosa safet vel. 9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Evo Leistung 5,5 FG-glo rosa safet vel. 9.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ