Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41

Termékkatalógus
Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41
Cipő - puha, minőségi anyag, légáteresztő hálós szerkezet, egyesíti magában a rugalmasságot és a kényelmet
Kód:  SPTms1206 Termékszám:  4056206385874 Gyártó honlapja:
Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41 Megszűnt

Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41

Tökéletes futócipőt szeretne? A Puma Ignite Dual női futócipőt úgy alakították ki, hogy tökéletesen támogassa Önt kedvenc sportjában mind szabadidős, mind professzionális szinten. A futócipő tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a cipő optimális rugalmasságának és megfelelő párnázottságának kialakítására, melyek nagyszerű szolgálatot nyújtanak közepes és hosszú távokon. A Puma futócipője maximális kényelmet és nagyobb teljesítményt biztosít. A cipő erőssége a felső részen elhelyezett két színű, prémium kategóriás, rugalmas habban rejlik, amely minden egyes lépésben kényelmes talajra érkezést és megfelelő szellőzést biztosít. A cipőt a különleges grafikai elemek alkotta fiatalos design teszi abszolút tökéletessé.

Legfontosabb jellemzők

  • Futócipő
  • Rugalmasság
  • Profilozott talp
  • Légáteresztés
  • Tompítja a becsapódást talajra érkezéskor
  • Kopásálló talp
  • Csuklós rovátkák az energiahatékonyság növelésére

A felhasznált anyag

Az IGNITE hab a cipő középső részét tölti ki, és egészen a sarokig kiterjed. Nem hiányzik azonban a cipő elülső részéből sem, ahol annak ellenére, hogy nem látható, maximális kényelmet és energiahatékonyságot biztosítson viselőjének. A kitüremkedő rovátkák megfelelő kompressziót biztosítanak mozgás közben. A futás közbeni kényelemhez jelentős mértékben hozzájárul a cipő zoknival érintkező felső részének egyedi kialakítása. A futócipő külső részét úgy alakították ki, hogy az maximálisan támogassa minden futó egyedi mozgását, elősegítse a sarokról a spiccre történő súlyáthelyezést, valamint maximális rugalmasságot biztosítson. Az újdonságnak számító szénalapú gumis sarokrész gondoskodik az elrugaszkodás extra erősségéről. A futócipő külső rétege nagyszerű légáteresztő képességgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő jobb áramlását, valamint a szellőzésnek köszönhetően a cipő gyorsabban vezeti el az izzadságot. A cipő talpa tökéletesen tapad a terep felszínéhez, emellett kopásálló, így hosszú évekig fogja Önt szolgálni.

A Puma márka

Gyorsaság és versengés - a Dassler fivérek 1924-ben alapított cége Gebrüder Dassler Schuhfabrik néven működött. A két testvér közötti konfliktusok miatt a vállalat irányítása 1948-ban az idősebb testvér, Rudolf kezébe került, aki először Ruda, később pedig Puma név alatt jegyeztette be cégét. A gyártócég elsősorban futball- és futócipők gyártására specializálódott, a márka arcai közé olyan legendás sportolók tartoznak, mint Pelé Eusébio, Maradano vagy a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Puma Ignite Dual női, Magenta Purple, 41
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purpl 41. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puma Ignite Dual Wn s Magenta Purple 41. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma Ignite Dual Wn mit Magenta Purpl 41. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma Ignite Dual Wn mit Magenta Purpl 41.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ