A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Puma UB Logo Tee Red Blast L

Termékkatalógus
Puma UB Logo Tee Red Blast L
Póló -mindennapi viseletre alkalmas, elegáns, kényelmes, kényelmes az egész napos viseletre, minőségi poliészterből készült , nyomtatott Puma macska logó
Kód:  SPTms1146 Termékszám:  4056206597680 Gyártó honlapja:

Puma UB Logo Tee Red Blast L

 

Az egyedi Puma Tee Red Blast póló egy jó vétel minden férfi számára, aki rajong a legnagyobb futó csillagért - Usain Bolt-ért. Az egyedülálló, modern feldolgozásnak és a maximális kényelemnek köszönhetően a póló az ideális mindennapi viseletre vonatkozó abszolút legjobb szabadidős jellemzőket, trükköket kínálja. Kápráztassa el a feleségét és a barátait az eredeti, narancssárga póló jellegzetes, fekete Usain Bolt feliratával. Szerezzen be egy olyan pólót, amely még nagyobb eredmények elérésére inspirálja. Nincs többé hétköznap! Engedjen a kísértésnek a káprázatos szépségű pólóval, amelyben jól érzi magát.

Legfontosabb jellemzők

  • Férfi szabadidő póló
  • Eredeti és modern megjelenés
  • Logo: Usain Bolt
  • Rövid ujj
  • Tökéletes illeszkedés
  • Kényelmes
  • Alkalmas nappali viseletre
  • Eltávolítja verejtéket el a bőr felületéről
  • Anyaga:100% poliészter
  • Méret: L
  • Narancs színű

DryCELL technológia

A termék fel van szerelve egy speciális dryCELL technológiával, amely eltávolítja a verejtéket. Ez egy minőségi, férfiak számára készült póló, amelynek a mérete L. A termék tartós anyagból készül: 100% poliészter. Válassza ki saját maga vagy győződjön meg a bizonyított minőségről!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Puma UB Logo Tee Red Blast L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Puma UB Logo Tee Red Blast L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Puma UB Logo Tee Red Blast L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puma UB Logo T-Shirt Red Explosion L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puma UB Logo T-Shirt Red Explosion L.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ