Pure Protective Bike Protector - 250 ml

Termékkatalógus
Pure Protective Bike Protector - 250 ml
Védő olaj - kerékpárokhoz, biológiailag lebomló anyag, 250ml, elősegíti a ragyogást, segít eltávolítani a szennyeződéseket használat után
Kód:  SPTms2847 Termékszám:  5013863034087

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Pure Protective Bike Protector - 250 ml Megszűnt

Pure Protective Bike Protector - 250 ml

A Pure Bike Protector védő olaja biológiailag lebomló anyagból készült, és kerékpárod fényezésének védelme az elsődleges célja. Egyszerűen adagolható, mindössze rá kell fújnod kerékpárod vázára, amely azután elősegíti a fémváz ragyogását, és létrehoz egy UV-álló réteget. Az olaj egyébként egyszerűvé teszi a szennyeződések eltávolítását is biciklizés után. A védő olaj számos festett felületen alkalmazható, ilyen többek között a már említett bicikli, rollerek, motorkerékpárok, autók, stb. Az olaj természetes összetevőkből készült, így teljes mértékben környezetbarát. Egy flakon 250ml térfogatú.

Legfontosabb jellemzők

  • Védő olaj festett felületekre
  • Kerékpárok, motorkerékpárok, robogók, autók és egyéb felületek karbantartására
  • Környezetbarát formula
  • Könnyen eltávolítható szennyeződések
  • Ragyogás, és UV-védőréteg
  • Egyszerű, fújós alkalmazás
  • A csomag térfogata 250 ml
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Pure Protective Bike Protector - 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pure ochranný prostředek Bike Protector (250ml). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pure Protective Bike Protector (250ml). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pure ochranný prostředek Bike Protector (250ml). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pure ochranný prostředek Bike Protector (250ml).
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ