Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

PUSH Element Fekvőtámasz bak

Termékkatalógus
PUSH Element Fekvőtámasz bak
4,8 4 értékelés
Fekvőtámasz keret - teherbírása: 149 kg, fokozott stabilitást biztosít a gyakorlatok végzése során, a bak csúszásgátló végekkel van ellátva
Kód:  SPTpush007 Termékszám:  8594203500099

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PUSH Element Fekvőtámasz bak

A PUSH ELEMENT fekvőtámasz állvány ideális eszköz az erőnlét és fitnesz edzésekhez. Az állvány 35 cm magas, egyszerű kialakításagarantálja a maximális megbízhatóságot. A végei csúszásmentesek, a markolatok pedig textilből készültek a maximális stabilitás és a kényelmesebb edzés érdekében. Kis súlyának köszönhetően a PUSH ELEMENT fekvőtámasz állványt edzés után egyszerű elpakolni. Azállvány teherbírása 149 kg, a csomag csavarokat is tartalmaz a a rögzítéshez. A PUSH ELEMENT állvány alkalmas otthoni használatra, de tornatermekben, edzőtermekben és a szabadban is megállja a helyét. 

A PUSH ELEMENT fekvőtámasz állvány legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas otthonra, de edzőtermekben és a szabadban is használható
  • A PUSH ELEMENT állvány csúszásmentes végei nagyobb stabilitást biztosítanak edzés közben
  • Ideális erősítő edzésekhez és zsírégetéshez
  • Textilből készült markolatok a kényelem érdekében
  • Egy állvány súlya 2,4 kg
  • A PUSH ELEMENT állvány fekete színű
  • Nagy teherbírás: 149 kg
  • A PUSH ELEMENT fekvőtámasz állványon a gyakorlatok széles skáláját végezheted

A PUSH ELEMENT fekvőtámasz állvány rendkívüli teherbírású 

A PUSH ELEMENT állvány teherbírása 149 kg, így gond nélkül támogat az igényes és hosszú edzések során. Kompakt méreteinek köszönhetően használható otthon, edzőteremben és a szabadban, valamit a csomag csavarokat is tartalmaz a rögzítéshez. A PUSH ELEMENT fekvőtámasz állvány ideális segítséget nyújt az izomtömeg növelésében és a zsírégetésben. 

A has, a hát, a karok és a mellkas edzésére ajánljuk

A PUSH ELEMENT fekvőtámasz állvány segítségével precízen edzheted a kar, a has, a mellkas és a hát izmait. Az állvány alsó része csúszásmentes végeket kapott, és a kényelmes fogást textil markolatok biztosítják. Biztosak vagyunk abban, hogy a PUSH ELEMENT fekvőtámasz állvány egyszerű kialakításával és maximális megbízhatóságával is elnyeri majd a tetszésedet.


Megjegyzés:
» Összes fekvőtámasz keret

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PUSH Element Fekvőtámasz bak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PUSH Element Podpěry na kliky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PUSH Element Podpery na kľuky.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ