30 dnů na vrácení Shop roku

PUSH ELEMENT Fitness készlet

Termékkatalógus
PUSH ELEMENT Fitness készlet
4,6 21 értékelés
Erősítő szett - a készlet tartalma erősítő kerék (terhelhetőség 130 kg), ugrókötél 76 cm, hab alátét és súlyzó támasz (terhelhetőség 150 kg)
9 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTpush008 Termékszám:  8594203500075
PUSH ELEMENT Fitness készlet 9 090 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

PUSH ELEMENT Fitness készlet

A PUSH ELEMENT erősítő szett remek kiegészítő az izmok saját súllyal történő edzéséhez. Alkalmas otthoni használatra, de fitneszközpontokban és edzőtermekben is megállja a helyét. A készlet tartalmaz egy erősítő kereket alátéttel, ugrókötelet és fekvőtámasz keretet. Az erősítő kerékkel végzett edzés során elsősorban a hasi és a mellizmokat erősítheted, de a karok, a vállak és a hát izmai is érintettek. A kerék strapabíró polipropilénből készült, és a térdalatt a kerékhez járó habszivacs biztosítja a kényelmet az edzés során. Az ugrókötél javítja az általános fizikai állapotot, a fekvőtámasz keret pedig ideális segítséget nyújt a fekvőtámasz pontos kivitelezésében. A PUSH ELEMENT erősítő készlet segítségével tested összes izmát képes leszel edzeni.

A PUSH ELEMENT erősítő szett legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas otthoni használatra, valamint fitneszközpontokba és edzőtermekbe is kiváló választás
  • Színe: fekete
  • PUSH ELEMENT erősítő készlet az egész test saját súllyal történő edzéséhez
  • Az erősítő kerékkel elsősorban a hasi és mellizmokat edzed, ugyanakkor egyidejűleg részt vesznek a karok, a vállak és a hátizmok is a gyakorlatokban
  • A habszivacs alátét biztosítja a kényelmet a kerékkel történő edzés során
  • A PUSH ELEMENT készlet tartalmaz egy ugrókötelet az általános fizikai állapot javításához és fekvőtámasz keretet a fekvőtámaszok támogatásához
  • Ugrókötél hossza 280 cm
  • Az erősítő kerék teherbírása 130 kg
  • Az erősítő támasz teherbírása 150 kg

Számos lehetőség az edzésre 

A PUSH ELEMENT erősítő készlet használatakor értékelni fogod a felhasználási lehetőségek széles körét. A készlet erősítő kerékből, ugrókötélből és fekvőtámasz keretből áll, így segítségével jelentősen javíthatod az általános fizikai állapotodat. A PUSH ELEMENT erősítő szett kompakt méreteivel és kis súlyával is kedveskedik Neked, ennek köszönhetően bárhová könnyedén magaddal viheted. 

Az összes izmot erősítheted precízen és pontosan

A PUSH ELEMENT erősítő készlet tökéletes segítőd lesz tested teljes izomzatának erősítésében. A kerék és a markolatok csúszásmentes felülettel rendelkeznek, így az edzés a lehető legkényelmesebb és legbiztonságosabb. A PUSH ELEMENT erősítő készletet kezdők és haladók egyaránt használhatják. A szett kiváló minőségű anyagokból készült. 


Paraméterek

Ugrálókötél hossza
280 cm Kész!
Szín
Fekete Kész!
Kerék átmérője
18 cm Kész!

Hossz

Ugrálókötél hossza
280 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Kerék átmérője
18 cm Kész!
Megjegyzés:
» Összes haskerék
» Összes fekvőtámasz keret
» Összes ugrókötél

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PUSH ELEMENT Fitness készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PUSH Element Posilovací set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PUSH ELEMENT Posilňovací set.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ