30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Reebok Sportszőnyeg piros

Termékkatalógus
Reebok Sportszőnyeg piros
- csúszásmentes ellenálló felülettel
Kód:  SPT7335 Termékszám:  5055436110545

Reebok Sportszőnyeg piros

 

Mindegy, hogy csak relaxáló kezdő, vagy profi sportoló, ha javítani szeretne a kitartásán, vagy nagyobb kényelemre vágyik a hosszú edzések során a Reebok sportszőnyege a komfort és a kényelem érzetét nyújtja Önnek, és ezt sportágtól függetlenül bármelyikünk értékeli. Emellett, a csúszásmentes és ellenálló felület is vonzó lehet az Ön számára, hiszen ez véd a nemkívánatos sérülések ellen, így Ön teljes erejével a sportteljesítményre koncentrálhat. A sportszőnyeg könnyen tisztítható és karbantartható. Vonzó kialakítása és könnyű összecsomagolhatósága minden alkalomra ideális kelléké teszi ezt a sportszőnyeget.

 

 

 

Legfontosabb jellemzők

  • 8 mm vastag
  • Csúszásmentes ellenálló felülettel
  • Megfelelő méretű (183 x 61 cm)
  • Modern és vonzó design

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Reebok Sportszőnyeg piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reebok Podložka na cvičení červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reebok Podložka na cvičenie, červená.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ