30 dnů na vrácení Shop roku

Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret

Termékkatalógus
Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret
Ruha - női ruha
Kód:  SPT114177 Termékszám:  9346799045046
Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret Megszűnt

Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret

A Rip Curl Midnight Hour fekete, M-es méretű ruhája tökéletes választás egy nyári kerti partyhoz vagy akár egy vacsorához. A rafinált szabású ruha tökéletesen illeszkedik testedre, és bármilyen alkaton remekül mutat. A félhosszú, combközépig érő szoknya különlegessége a rugalmas, elasztikus derékrész, ami segít elrejteni az esetleges pocakot. A spagettipántok tökéletesen hangsúlyozzák a napbarnított csupasz vállakat, a hálós mellrész fém szegecsekkel pedig diszkréten kiemeli a dekoltázst.

Fő előnyei

  • combközépig érő, rövid nyári ruha
  • tökéletes mutat bármilyen alakon
  • gumis derékrész
  • spagetti pántok
  • fémszegecses, hálós nyakrész
  • kétrétegű

Elegáns, kifinomult stílusú ruha

A rövid nyári ruha -hátán rafinált gombbal- kétrétegű , tehát egy fekete alsószoknyával van egybevarrva, ami megakadályozza, hogy átlátszódjon a fehérnemű. 100% pamutból készült, puha anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Kifinomult szabása és elegáns fekete színe tökéletes bájt köcsönöz viselőjének, nagyszerűen fogod benne érezni magad, mert ebben a ruhában te leszel az est fénypontja.


Méret:
M

Szín:
fekete

Anyaga:
100% pamut

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Midnight Hour Dress Black velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rip Curl Midnight Hour Dress Black, veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Midnight Hour Schwarzes Kleid Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Midnight Hour Schwarzes Kleid Größe M.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ