Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rip Curl Phoenix háromszáz Lime lyukasztó S méret

Termékkatalógus
Rip Curl Phoenix háromszáz Lime lyukasztó S méret
Bikini
Kód:  SPT114087 Termékszám:  9345313953836
Rip Curl Phoenix háromszáz Lime lyukasztó S méret Megszűnt

Rip Curl Phoenix háromszáz Lime lyukasztó S méret

Gyönyörű fürdőruha készült rugalmas anyagból, amely kényelmes viselet, és gyorsan szárad. Kétrészes különösen alkalmasak a lányok és fiatal nők karcsú alakja. Ebben rchní bikini szabadon vállalja, hogy a hátát és a nyak, az alsó rész alakú klasszikus kis bugyi. A felső részén a fürdőruha levehető párnázással alaktartó és enyhe mellnagyobbítás. Kétrészes egy szép mintát a divattervezés. Dopřejte si bezstarostné léto s kvalitními plavkami Rip Curl!

tulajdonságok fürdőruha

  • tervezés bikini
  • árukapcsolás laza felső rész
  • párna felső részén
  • színes mintás
  • elasztikus anyag
  • S méret

A forró nyári napokon

Forró nyár a víz tele bohóckodás, a nap és a jólét a vágy, talán mindannyiunknak. A gondtalan is jó sportlétesítmények és különösen a fürdőruhák. Fürdőruha Rip Curl tökéletes illeszkedés, van egy divatos vágás és a minta és egyedien díszíteni a test minden nő. Mint a női gardrób csak egyetlen ruha, fürdőruha és minden nő kell több. Válasszon egy fürdőruha, amely egyedülállóan kihangsúlyozza a természetes szépség! 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rip Curl Phoenix háromszáz Lime lyukasztó S méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Phoenix Tri set Lime Punch velikost S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rip Curl Phoenix Tri set Lime Punch, veľkosť S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Phoenix dreihundert Lime Punch-Größe S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Phoenix dreihundert Lime Punch-Größe S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ