Akvizice ApF HU Shop roku

Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret

Termékkatalógus
Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret
Bikini
Kód:  SPT114109 Termékszám:  9345313967239
Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret Megszűnt

Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret

A kétrészes női fürdőruha felső része a hát mögött megköthető, valamint van egy alsó rész, amely az oldalakhoz köthető. A fürdőruha egyedi beállításokat és tökéletesen szabad mozgást tesz lehetővé. A felső részen van egy eltávolítható párna a jobb forma és a mellrész megerősítése érdekében. A fürdőruhák bikini stílusúak és egyedülállóan díszítik a lányok és a fiatal nők testét. A rózsaszín színes fürdőruha csodálatosan mutat az egyes strandokon, ugyanakkor tökéletesen hangsúlyozza a kecses női vonalakat is. Készüljön fel a nyári szezonra egy olyan fürdőruhával, amely felpezsdíti a hangulatot!

A fürdőruha tulajdonságai

  • bikini dizájn
  • a felső és alsó részek szabad megkötése
  • párnák a felsőn résznél
  • rózsaszín, kígyó mintával
  • rugalmas anyag
  • M-es méret

Hola hola, hív a nyár!

A nyári szezon előkészületei javában zajlanak és a fürdőzés fontos része ennek. Ha kiválasztja, hogy milyen típusú fürdőruhát szeretne vásárolni, akkor az egésznapos úszás és a kényelem biztosan fő szempontok. A Rip Curl Snake bikinik lehetővé teszik, hogy szabadon mozoghasson, nem csak úszás, hanem strandröplabda vagy vízisí közben is. Élvezze a kényelmet és élvezze a nyári sportokat kígyómintás bikiniben!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink velikost M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, veľkosť M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rip Curl Snake dreihundert Paradise Pink Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rip Curl Snake dreihundert Paradise Pink Größe M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ