Shop roku 30 dnů na vrácení

Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete

Termékkatalógus
Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete
5 1 értékelés
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 34 l, méret: S, teleszkópos és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 55 × 20 × 39 cm, tömeg: 2,9 kg
Kód:  SPTbd1333 Termékszám:  5049766615559

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként tekintsenek rá a repülőtéren. A(z) 34 l -es térfogat pont megfelelő a legfontosabb dolgok becsomagolására. A külső, kemény héj nagyszerű választás a fokozott tartósságnak köszönhetően. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Bárhova is mész, a(z) Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete TSA záras utazóbőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt ámulatba ejt egyedi megjelenésével és funkcionalitásával.

A jól használható TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében szinte általánossá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. Az ún. TSA zár viszont egy speciális eszközzel, feszegetés nélkül kinyitható. De nem kell aggódnod, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete TSA záras utazóbőrönd könnyen lezárható egy három karakteres számkódos zárral és többé nem kell aggódnod.

A(z) Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A kényelmes húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Keresztpánt az elcsomagolt dolgok stabilabb rögzítéséhez
  • Belső elosztó teszi lehetővé a jobb rendszerezést és elrendezést

Paraméterek

Tömeg
2,9 kg Kész!
Űrtartalom
34 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
39 cm Kész!
Hosszúság/mélység
20 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rock TR-0166/3-S ABS/PES - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rock TR-0166/3-S ABS/PES - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rock TR-0166/3-S ABS/PES – čierna.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ