Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

ROMET GAZELA 2

Termékkatalógus
ROMET GAZELA 2
Trekking kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Altus RD-M310 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, tömege: 17,3 kg
Kód:  SPTro0883nad Termékszám:  SPTro0883nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET GAZELA 2

A(z) ROMET GAZELA 2 női kerékpár tökéletes választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy ún. cross vagy trekking kerékpár. Legfőképp aszfalton remekel. Rövidebb kerékpártúrákhoz javasolt, mivel egyenes testtartást igényel. De nem jelent kompromisszumot az országúti és a mountain bike között, sokkal inkább városinak tekinthető. A(z) Romet által tervezett kerékpár 21 fokozattal rendelkezik. A kerekek mérete 700C. Ennek következtében képes az aszfalton hatékonyan és gyorsan haladni.

A(z) ROMET GAZELA 2 női kerékpár lényegesebb sajátosságai

  • A(z) Trekkinghez kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövek felhasználásával készült
  • Max. terhelhetőség: 90 kg
  • A kerék átmérője: 700C
  • Rugós felfüggesztés
  • A(z) Trekkinghez kerékpár Hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET GAZELA 2 súlya: 17,3 kg

A(z) ROMET GAZELA 2 anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium-csövekből készült. Erről a különleges anyagról érdemes megemlíteni, hogy könnyű és ellenálló. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. Max. terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET GAZELA 2 szimpla rugós villával rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így szépen tompítja az úthibákból származó rázkódásokat. A(z) Romet kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátsó tárcsa átmérője 160 mm illetve 160 mm, amely kiváló fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET GAZELA 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET GAZELA 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET GAZELA 2.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ