AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ROMET GAZELA E-BIKE 2

Termékkatalógus
ROMET GAZELA E-BIKE 2
Elektromos kerékpár -
Kód:  SPTro1000nad Termékszám:  SPTro1000nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET GAZELA E-BIKE 2

Ha épp nem vagy jó kondiban és már rég volt, amikor utoljára biciklire pattantál, mégis szívesen elmennél a barátaiddal egy kerékpártúrára, akkor (az) Romet elektromos kerékpárja remek megoldás. Ez a kivitel azoknak a legmegfelelőbb, akik leginkább rekreációs körülmények között kívánják használni. Megvásárlása előtt érdemes figyelembe venni a kerékpár teherbírását is, amely ebben az esetben 100 kg. Vázának anyaga alumínium. Erről az anyagról elmondható, hogy nagyon könnyű és ellenálló, de nincs negatív hatással a vázra. A(z) ROMET GAZELA E-BIKE 2 elektromos kerékpár rugós villa lengéscsillapítással rendelkezik. Ez a női trekking, elektromos kerékpár bafang típusú motorral rendelkezik. A bicikli súlya: 23,7 kg. A komfortos használat érdekében 21 áttételi fokozattal lett ellátva. A motor teljesítménye: 250 W. A(z) Romet elektromos kerékpárjának max. hatótávja 100 km.

A(z) ROMET GAZELA E-BIKE 2 elektromos kerékpár legfőbb tulajdonságai

  • Az elektromos kerékpár optimális megoldás, ha nincs kedved tekerni
  • Rövidebb és hosszabb utakra is alkalmas
  • Fajtáját tekintve ez egy trekking, elektromos
  • Felhasználási terület: rekreációs
  • Vázának anyaga: alumínium
  • A(z) Romet elektromos kerékpárja v-brake fékekkel rendelkezik
  • Rugós villa lengéscsillapítással rendelkezik
  • Összesen 21 áttétellel szerelték fel
  • Tömege: 23,7 kg
  • A(z) ROMET GAZELA E-BIKE 2 kerékpár színe: fekete
  • A(z) 2020 szezonra készült
  • Kiegészítők: pedálok a csomagban és sárhányó
  • A motor gyártója: bafang

A kerékpár megfelelő mérete

Mielőtt biciklit vásárolnál ellenőrizd milyen méretre van szükséged és gondold át, milyen terepen szeretnéd használni. Ez egy trekking, elektromos, így főleg kerékpárutakra ajánlott. Felépítése, mérete és formája alapján női. A kényelem érdekében 155 - 165 cm közötti magassággal rendelkezőknek ajánlott. Vázának magassága 18" mm. A(z) ROMET GAZELA E-BIKE 2 kerekeinek mérete 700C. A köpeny szélessége 44 mm. Az ideális méretű kerékpár komfortos használatot biztosít hosszú utakon is.

A(z) Romet elektromos kerékpárjának meghajtása

A kerékpár beszerzése előtt célszerű pontosan meghatározni, hogy mekkora hatótávot, teljesítményt és sebességet várunk tőle. A modell villanymotorjának teljesítménye: 250 W. A(z) Romet elektromos kerékpárjának max. hatótávolsága 100 km, maximális sebessége pedig 25 km/h. Az akkumulátor helye: hordozó.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET GAZELA E-BIKE 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET GAZELA E-BIKE 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET GAZELA E-BIKE 1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ