AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ROMET JOLENE 6.0 - fehér

Termékkatalógus
ROMET JOLENE 6.0 - fehér
4,8 4 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Tourney RD-TY300D váltó, rugós villa, 80 mm felfüggesztés, Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege: 14,6 kg
Kód:  SPTro0834nad Termékszám:  SPTro0834nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET JOLENE 6.0 - fehér

A(z) ROMET JOLENE 6.0 - fehér női kerékpár kiváló választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy MTB (mountain bike) kerékpár. Elsősorban erdei utakon és ösvényeken jeleskedik. A váz aerodinamikusabb háttartást enged, így az emelkedőknél a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék sem emelkedik a levegőbe. A(z) Romet által tervezett kerékpár összesen 21 áttételi fokozattal rendelkezik. A kerekek átmérője 26". Ennek következtében ügyesen kormányozható és kellően mozgékony.

A(z) ROMET JOLENE 6.0 - fehér női kerékpár fontosabb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 21 áttétellel rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből épül fel
  • A mountain bike kerékpár terepre ajánlott
  • Maximális terhelhetősége: 90 kg
  • A kerekek átmérője: 26"
  • Rugós villák
  • A(z) MTB kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET JOLENE 6.0 - fehér bicikli súlya: 14,6 kg

A(z) ROMET JOLENE 6.0 - fehér anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium-csövek felhasználásával készült. Erről a különleges anyagról érdemes megemlíteni, hogy könnyű és strapabíró. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. Maximális terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET JOLENE 6.0 - fehér klasszikus rugós villával rendelkezik. Legfőbb előnye, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 80 mm, így nagyszerűen tompítja az apróbb úthibákból származó rezgéseket. A(z) Romet kerékpárját nagyon erős V-fékekkel látták el.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET JOLENE 6.0 - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET JOLENE 6.0 white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET JOLENE 6.0 white.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ