AlzaBoxy Q1 Shop roku

ROMET JOLENE 6.2

Termékkatalógus
ROMET JOLENE 6.2
5 5 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Tourney RD-TY300D váltó, rugós villa, 80 mm felfüggesztés, tömege: 14,5 kg
Kód:  SPTro0843nad Termékszám:  SPTro0843nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET JOLENE 6.2

A ROMET JOLENE 6.2 női hegyi kerékpárt azoknak a hölgyeknek tervezték, akik kedvelik a pihentető városi kerékpározást, azonban nem ijednek meg a hosszabb kerékpáros élményektől sem a nehéz terepen. Különösen az utóbbi szituációban értékelheted nagyra a kerékpár alacsony tömegét és nagyfokú tartósságát. Biztosan lenyűgöz a kerékpár stílusos megjelenése és precíz megmunkálású komponensei. A ROMET JOLENE 6.2 női hegyi kerékpárt úgy tervezték, hogy minden probléma nélkül megbirkózzon még a megpróbáltatást jelentőkörülményekkel is. Ennek köszönhetően mindig teljes mértékben számíthatsz rá és a kényelmes utazásra is a nyergen, bárhová is tartasz éppen.

A ROMET JOLENE 6.2 hegyi kerékpár főbb jellemzői

  • Pontosan megmunkált alumínium kormány
  • ROMET JOLENE 6.2 hegyi kerékpár erős és tartós alumínium vázzal
  • Minőségi műanyag pedálok
  • Kényelmes Romet nyereg
  • Kitűnő minőségű rugós villa 80 mm-es rugóúttal
  • 21 sebesség
  • Megbízható mechanikus tárcsafékek
  • Kétkamrás alumínium felnik
  • Tömege 14,5 kg
  • Színváltozat: rózsaszín-kék-fekete
  • Sokoldalú ROMET JOLENE 6.2 hegyi kerékpár könnyű és nagyobb igényű terepekre

Kiváló minőségű alumínium kormány

A ROMET JOLENE 6.2 hegyi kerékpár ellenálló alumínium Romet kormánnyal és kétkamrás alumínium felnikkel érkezik. A prémium minőségű kormány gondoskodik a tökéletes stabilitásról vezetés közben, míg a kétkamerás felnik garantálják a biztonságos vezetést illetve a kerekek nagyfokú tartósságát. A ROMET JOLENE 6.2 kerékpár rugós villával büszkélkedhet, amelynek rugóútja 80 mm, ezáltal maximálisan kényelmes vezetést nyújt még az igazán nehéz körülmények között is.

Erős, könnyű alumínium váz

A ROMET JOLENE 6.2 női hegyi kerékpár alacsony tömege és szilárdsága a precíz megmunkálású alumínium váznak köszönhető. A kerékpár Romet MTB nyereggel rendelkezik, így biztosítja a kifogástalan komfortérzetet a hosszabb és rázósabb utak alkalmával is. A ROMET JOLENE 6.2 női hegyi kerékpár klasszikus FP-804 műanyag pedálokkal remekel, ezt egészítik ki a fényvisszaverő elemek a fokozott biztonság érdekében. A valóban kitűnő minőségű megmunkálásnak hála a pedálok ellenállnak még az erős taposásnak is, amely szükségessé válhat különösen, ha nagyobb igényű terepenközlekedsz.

21 sebesség a nehéz terepre

A ROMET JOLENE 6.2 kerékpár használatakor 21 sebesség áll a rendelkezésedre. Ezeket a sebességeket könnyedén kiválaszthatod a terep igényéhez, az emelkedőhöz vagy a vezetési stílusodhoz igazodva. Az érzékeny Shimano Tourney RD-TY300D váltó gondoskodik a fokozatok gyors átváltásáról. Számíthatsz az azonnali és gyors fékezésre is a ROMET JOLENE 6.2 kerékpárral bármilyen szituációról is legyen szó, ezekért pedig a mechanikus tárcsafék felel.

Kerék átmérő:

26"

Váz:

15, 17 és 19"

Villa:

rugós

Fékek:

mechanikus tárcsafék

Váltó:

SHIMANO Tourney RD-TY300D

Váltó:

Shimano Tourney FD-TY300

Hajtómű/átalakítók:

Cyclone CTL-3-324 42/34 / 24T 170 mm

Fogaskoszorú:

21 sebesség

Gumiabroncsok:

Michelin Country AT 26 × 2,0

A kerékpár tömege:

14,5 kg


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET JOLENE 6.2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET JOLENE 6.2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET JOLENE 6.2.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ