ROMET MUSTANG M8

Termékkatalógus
ROMET MUSTANG M8
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 12 sebességfokozat, Shimano SLX RD-M7100 váltó, légvilla, 100 mm felfüggesztés, Shimano BL-MT400 fékek, tömege: 13,6 kg
Kód:  SPTro0991nad Termékszám:  SPTro0991nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET MUSTANG M8

A(z) ROMET MUSTANG M8 kerékpár tökéletes választás, ha hosszabb kirándulásokat tervezel. Fajtáját tekintve ez egy MTB (mountain bike) kerékpár. Leginkább közepesen nehéz terepen és erdei ösvényeken remekel. A váz aerodinamikusabb tesstartást enged, így hegymenetben a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék nem emelkedik a levegőbe. A(z) Romet által megálmodott kerékpár összesen 12 fokozattal rendelkezik. A köpeny mérete 29". Ebből adódóan képes kisimítani az út egyenetlenségeit, így használata nagyobb komfortot biztosít.

A(z) ROMET MUSTANG M8 univerzális kerékpár legfontosabb sajátosságai

  • A(z) MTB kerékpár 12 áttétellel rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövek felhasználásával készült
  • A mountain bike (MTB) kerékpár mezei és erdei utakra a legjobb
  • Nagyon hatékony hidraulikus tárcsafékek
  • Max. terhelhetősége: 110 kg
  • A kerekek átmérője: 29"
  • Légrugós villák
  • Rögzíthető felfüggesztés
  • A(z) ROMET MUSTANG M8 tömege: 13,6 kg

A(z) ROMET MUSTANG M8 menettulajdonságai és anyaga

A bicikli váza alumíniumból készült. Erről a korszerű anyagról érdemes megemlíteni, hogy szinte súlytalan és nagyon tartós. Ráadásul karbantartása is könnyű. Max. terhelhetősége: 110 kg. A(z) ROMET MUSTANG M8 hagyományos légrugós villával rendelkezik. Legfőbb pozitívuma, hogy aktívan csillapítja az apró rezgéseket és még a keménysége is változtatható. A villa rugóútja 100 mm, így eredményesen tompítja az úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapítók használata kényelmet nyújt, de erőt vesz el a hajtáslánctól. Ez okból, az első kerék villája fixálható. A(z) Romet kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátulsó tárcsafék mérete 160 mm illetve 160 mm, amely kiváló fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET MUSTANG M8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET MUSTANG M8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET MUSTANG M8.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ