AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

ROMET ORKAN 6 D

Termékkatalógus
ROMET ORKAN 6 D
Cross kerékpár - váz anyaga: alumínium, 27 sebességfokozat, Shimano Deore RD-M592 Shadow váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, Shimano BL-MT200 fékek, tömege: 13,9 kg
Kód:  SPTro0917nad Termékszám:  SPTro0917nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET ORKAN 6 D

A(z) ROMET ORKAN 6 D női kerékpár kiváló választás, ha sok időt szeretnél a szabadban tölteni. Arculatát tekintve ez egy ún. trekking, vagy cross kerékpár. Elsődlegesen jól karbantartott utakon emelkednek ki pozitívumai. Általános közlekedésre javasolt, mivel üléspozíciója egyenes háttartást igényel. De nem a mountain bike és az országúti ötvözete, sokkal jobban hasonlít a városihoz. A(z) Romet által megálmodott kerékpár 27 fokozattal rendelkezik. A kerekek mérete 700C. Ennek köszönhetően képes hatékonyan és gyorsan haladni az országúton.

A(z) ROMET ORKAN 6 D női kerékpár legfontosabb jellemzői

  • A(z) Cyclocross kerékpár 27 áttétellel rendelkezik
  • A váz anyaga alumínium
  • A trekking kerékpár általános közlekedésre a legideálisabb
  • Nagyon hatékony hidraulikus tárcsafékek
  • Terhelhetősége: 90 kg
  • A köpeny átmérője: 700C
  • Rugós villák
  • Fixálható felfüggesztés
  • A(z) ROMET ORKAN 6 D bicikli súlya: 13,9 kg

A(z) ROMET ORKAN 6 D anyaga és menettulajdonságai

A bicikli váza alumíniumból készült. Erről a csodás anyagról elmondható, hogy nagyon könnyű és strapabíró. Ráadásul karbantartása is könnyű. Max. terhelhetősége: 90 kg. A(z) ROMET ORKAN 6 D hagyományos rugós villával rendelkezik. Legfőbb előnye, hogy egyszerű és olcsó fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így eredményesen tompítja az apróbb úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapító használata komfortos, de erőt veszítünk vele. Ebből kifolyólag, az első villa fixálható. A(z) Romet kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátulsó tárcsa átmérője 160 mm illetve 160 mm, amely kiváló fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET ORKAN 6 D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN 6 D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET ORKAN 6 D.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ