AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

ROMET ORKAN M

Termékkatalógus
ROMET ORKAN M
5 2 értékelés
Cross kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Altus váltó, rugós villa, 40 mm felfüggesztés, Promax TX-123D fékek, tömege: 13,8 kg
Kód:  SPTro0321nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET ORKAN M

A(z) ROMET ORKAN M férfi kerékpár nagyszerű választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Ez egy trekking kerékpár. Legfőképp jól karbantartott utakon érzi jól magát. Általános közlekedésre javasolt, mivel nyerge egyenes háttartást igényel. De nem a mountain bike és az országúti ötvözete, sokkal inkább a városihoz hasonlít. A(z) Romet által megálmodott kerékpár összesen 21 áttételi fokozattal rendelkezik. A köpeny mérete 700C. Ezáltal képes az aszfalton simán és gyorsan haladni.

A(z) ROMET ORKAN M férfi kerékpár legfontosabb jellemzői

  • A(z) Cyclocross kerékpár 21 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből készült
  • A trekking kerékpár rövidebb kerékpártúrákhoz a legideálisabb
  • Terhelhetősége: 120 kg
  • A köpenyek átmérője: 700C
  • Rugós villák
  • A(z) Cyclocross kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET ORKAN M tömege: 13,8 kg

A(z) ROMET ORKAN M anyaga és menettulajdonságai

A bicikli váza alumínium felhasználásával készült. Erről a korszerű anyagról elmondhatjuk, hogy könnyű és strapabíró. Ráadásul a rozsda sem árthat neki. A váz max. terhelhetősége: 120 kg. A(z) ROMET ORKAN M rugós villával rendelkezik. Komoly előnye, hogy szinte lehetetlen tönkretenni. A villa rugóútja 40 mm, így kiválóan tompítja az apróbb úthibákból származó rázkódásokat. A(z) Romet kerékpárját nagyon hatékony V-fékekkel látták el.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET ORKAN M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET ORKAN M.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ