A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

ROMET ORKAN M

Termékkatalógus
ROMET ORKAN M
5 2 értékelés
Cross kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Altus RD-M310 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege: 14,3 kg
Kód:  SPTro0900nad Termékszám:  SPTro0900nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET ORKAN M

A(z) ROMET ORKAN M férfi kerékpár remek választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Típusát tekintve ez egy trekking kerékpár. Legfőképp kerékpárutakon emelkednek ki pozitív tulajdonságai. Rövidebb utakra a legalkalmasabb, mivel nyerge egyenes háttartást igényel. De nem a mountain bike és az országúti ötvözete, sokkal inkább a városihoz hasonlít. A(z) Romet kerékpárja összesen 21 áttétellel rendelkezik. A köpeny mérete 700C. Ebből kifolyólag képes hatékonyan és gyorsan haladni az országúton.

A(z) ROMET ORKAN M férfi kerékpár lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) Cyclocross kerékpár 21 áttételi fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövek felhasználásával készült
  • A trekking kerékpár kerékpárutakhoz a legideálisabb
  • Maximális terhelhetősége: 110 kg
  • Kerékmérete: 700C
  • Rugós felfüggesztés
  • A(z) Cyclocross kerékpár V-brake fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET ORKAN M bicikli össztömege: 14,3 kg

A(z) ROMET ORKAN M menettulajdonságai és anyaga

A váz alumíniumból épül fel. Erről a korszerű anyagról érdemes megemlíteni, hogy pehelykönnyű és ellenálló. Más fémekkel ellentétben a rozsda sem árthat neki. Maximális terhelhetősége: 110 kg. A(z) ROMET ORKAN M egyszerű rugós villával rendelkezik. Legfőbb előnye, hogy szinte lehetetlen elrontani. A villa rugóútja 63 mm, így ügyesen tompítja az úthibákból származó rezgéseket. A(z) Romet kerékpárját nagyon hatékony V-fékekkel látták el.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET ORKAN M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET ORKAN M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET ORKAN M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ