30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

ROMET RAMBLER R6.0 jr.

Termékkatalógus
ROMET RAMBLER R6.0 jr.
5 2 értékelés
Gyerek kerékpár - gyerek, 26", rugós villa, szabadidős kerékpár, alumínium váz, vázmagasság: 482 mm, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 90 kg, modellév: 2020
Kód:  SPTro0848nad Termékszám:  SPTro0848nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET RAMBLER R6.0 jr.

A ROMET RAMBLER R6.0 jr. gyermek hegyi kerékpár könnyedén és zökkenőmentesen birkózik meg a nehezebb tereppel is. A precíz megmunkálású teleszkópos villa biztosítja, hogy a kerékpár gond nélkül túljusson az akadályokon. A kiváló minőségű alumínium váznak hála a kerékpár egyszerre könnyű és ellenálló. A Falcon MF-31D váltó 21 választható sebességet kínál az aktuális vezetési stílusodnak és a talajnak megfelelően. A ROMET nyereggel maximálisan kényelmes a kerékpározás, a csúszásmentes alumíniumkormány stabil fogást biztosít bármilyen helyzetben. A ROMET RAMBLER R6.0 jr. hegyi kerékpár megbízható Alhonga V-brake fékkel készült a gyors és biztonságos megállás jegyében.

A ROMET RAMBLER R6.0 hegyi kerékpár főbb jellemzői

  • Könnyű és ellenálló alumínium váz
  • ROMET RAMBLER R6.0 jr. hegyi kerékpár minőségi teleszkópos villával
  • Alumínium kormány csúszásgátló felülettel
  • Megbízható Alhonga V-brake fékkel
  • A minőségi váltó 21 állítható sebességet kínál
  • ROMET RAMBLER R6.0 jr. hegyi kerékpár zöld színben
  • A strapabíró pedálok könnyen kezelik még az erősebb pedálozást is
  • Kényelmes ROMET nyereggel

ROMET RAMBLER R6.0 jr. hegyi kerékpár könnyű és tartós alumínium vázzal

A ROMET RAMBLER R6.0 jr. gyermek hegyi kerékpár prémium minőségű alumínium vázzal büszkélkedhet, ezáltal a kerékpár könnyű és ellenálló. A csúszásmentes felületű alumínium kormány felel a stabil fogásért, a teleszkópos villa pedig lehetővé teszi a vezetést nehezebb terepen is. Továbbá az ellenálló pedálok könnyedén bírják még az erősebb pedálozást is. A nagyszerű minőségű Alhonga V-brake fékeknek hála a ROMET RAMBLER R6.0 jr. hegyi kerékpár vezetése maximálisan biztonságos.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET RAMBLER R6.0 jr. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET RAMBLER R6.0 jr.. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET RAMBLER R6.0 jr..
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ