Shop roku Akvizice ApF HU

ROMET VINTAGE M

Termékkatalógus
ROMET VINTAGE M
Városi kerékpár - váz anyaga: acél, 6 sebességfokozat, Shimano Tourney váltó, rugózás nélküli, V-brake Alhonga HJ-811AD7 fékek, tömege: 17,4 kg
Kód:  SPTro0700nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET VINTAGE M

Kerékátmérő:

28"

Váz:

acél

Villa:

teleszkóp nélkül

Fékek:

V-brake Alhonga HJ-811AD7

Hátsó váltó:

Shimano Nexus 7 speed

Első váltó:

Shimano Tourney RD-TZ500

Hajtómű/ Konverter:

Cyclone CTL 38T 170 mm

Fogaskoszorú:

14-28 6 sebesség

Kerekek:

700 × 35

A kerékpár tömege:

17,4 kg


Romet Vintage M városi kerékpár

Valami különlegeset keresel? Szereted a régi klasszikus járműveket, jó kedvre derít a járókelők elismerő tekintete? Akkor a Romet Vintage M modellt Neked találták ki! Ennek a kerékpárnak a használatával úgy érezheted, hogy több évtizedet utaztál vissza az időben. Első pillantásra lenyűgöz retro dizájnjával, amely ugyanakkor megbízható közlekedést kínál. A 17,4 kg tömegű acél vázat sárvédő, láncvédő és hátsó csomagtartó egészíti ki. Sokan azt feltételeznék, hogy egy retro stílusú kerékpár elavult alkatrészekkel rendelkezik, azonban ez nem igaz. A Romet Vintage M a legmodernebb Shimano márkájú alkatrészekkel büszkélkedhet, például a Shimano Revoshift RS36 6 speed hátsó váltó vagy a Shimano Tourney RD-TZ500 első váltó.


28"

Kerékátmérő

17,4 kg

A kerékpár teljes tömege

6

A sebességek száma


Kényelmes és megbízható városi közlekedés

A Romet Vintage M dupla falú alumínium felniket kínál, így aszfaltra és kikövezett felületekre készült kerekekhez is ideális. A kerékpár többek között rendelkezik a kötelező felszereltséggel, amely a dizájnnal összhangban készült, mint például az első és hátsó lámpák. Értékelni fogod a párnázott barna nyerget és kényelmes kialakítású markolat végződéseket is.



Bemutatjuk a Romet márkát

A Romet egy jól ismert márka a kerékpárok és más kétkerekű járművek gyártásában. A gyártás során a lehető legnagyobb elkötelezettséggel dolgoznak a világ legjobb felszerelés- gyártóival, mint például a Shimano vagy a SRAM. A Romet elismerését az ergonómiájának, a biztonságának, a megbízhatóságának és a divatos kivitelezésének köszönheti, amely minden termékükre egyformán igaz, ezért olyan sikeresek az értékesítésben és olyan erősek az európai piacon.

A céljuk, hogy olyan kerékpárokat alkossanak, amelyek ötvözik az innovációt a tökéletes minőséggel, mindezt elfogadható áron. A hegyi kerékpároktól, a városi retro kerékpárokon, a rekreációs és verseny járműveken át egészen a modern elektromos kerékpárokig folyamatosan valósítják meg céljaikat, a világ vezető gyártói közé sorolják őket.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET VINTAGE M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET VINTAGE M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET VINTAGE M.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ