Akvizice ApF HU Shop roku

ROMET WAGANT 2

Termékkatalógus
ROMET WAGANT 2
Trekking kerékpár - váz anyaga: alumínium, 21 sebességfokozat, Shimano Altus RD-M310 váltó, rugós villa, 63 mm felfüggesztés, tömege: 17,3 kg
Kód:  SPTro0885nad Termékszám:  SPTro0885nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROMET WAGANT 2

A(z) ROMET WAGANT 2 férfi kerékpár ideális választás, ha sok időt tervezel a szabadban tölteni. Arculatát tekintve ez egy trekking kerékpár. Elsődlegesen városban és kerékpárutakon jeleskedik. Városi közlekedésre ajánlott, mivel egyenes háttartást igényel. De nem éppen aranyközépút az országúti és a mountain bike között, inkább városinak tekinthető. A(z) Romet által tervezett kerékpár összesen 21 áttétellel rendelkezik. A kerék mérete 700C. Ennek köszönhetően képes az aszfalton simán és gyorsan haladni.

A(z) ROMET WAGANT 2 férfi kerékpár lényegesebb jellemzői

  • A(z) Trekkinghez kerékpár 21 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumíniumból készült
  • Maximális terhelhetőség: 110 kg
  • A köpeny átmérője: 700C
  • Rugós felfüggesztés
  • A(z) Trekkinghez kerékpár Hidraulikus tárcsa fékekkel rendelkezik
  • A(z) ROMET WAGANT 2 súlya: 17,3 kg

A(z) ROMET WAGANT 2 anyaga és menettulajdonságai

A kerékpár váza alumínium-csövekből épül fel. Erről a különleges anyagról érdemes megemlíteni, hogy pehelykönnyű és tartós. Ráadásul karbantartása is könnyű. Max. terhelhetősége: 110 kg. A(z) ROMET WAGANT 2 hagyományos rugós villával rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy egyszerűbb és olcsóbb fenntartani. A villa rugóútja 63 mm, így kiválóan tompítja az úthibákból származó rezgéseket. A(z) Romet kerékpárját mechanikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátulsó féktárcsa átmérője 160 mm illetve 160 mm, amely ideális fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROMET WAGANT 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROMET WAGANT 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROMET WAGANT 2.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ