Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Roncato Fusion 55, kék

Termékkatalógus
Roncato Fusion 55, kék
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 41 l, méret: S, teleszkópos és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 55 × 20 × 40 cm, tömeg: 2400 g
Kód:  SPTrct11 Termékszám:  8008957473504

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roncato Fusion 55, kék

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Roncato Fusion 55, kék bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. Súlya csak 2400 g, így az utazás szinte gyerekjáték vele. Az „S”-es méret garantálja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 41 l -es hely megfelelő a legfontosabb dolgok becsomagolására. A kemény külső borítás nagyszerű választás tartósságának köszönhetően. Ezután nem kell aggódnod a bőröndben lévő dolgok épségéért. Bármilyen messzire is mész, a(z) Roncato Fusion 55, kék TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt lenyűgöz tökéletes kidolgozottságával és praktikumával.

Az ügyes TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A biztonság növelése érdekében gyakorivá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. Az ún. TSA zár viszont egy univerzális kulccsal, feszegetés nélkül kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato Fusion 55, kék TSA záras utazóbőrönd gyorsan bezárható egy három számjegyből álló kóddal és letudhatod a gondot.

A(z) Roncato Fusion 55, kék bőrönd főbb paraméterei

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • A kényelmes húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Csatos heveder a bőrönd tartalmának könnyebb elrendezéséhez és stabilabb rögzítéséhez
  • Belső elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

Paraméterek

Tömeg
2,4 kg Kész!
Űrtartalom
41 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Hosszúság/mélység
20 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roncato Fusion 55, kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Fusion 55 modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roncato Fusion 55 modrý.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ