Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Roncato Fusion 55, piros

Termékkatalógus
Roncato Fusion 55, piros
Bőrönd - keményfedeles S-es méretben; 4 kerék; űrtartalom: 41 l; méretek: 55x40x20 cm; tömeg: 2.4 kg
Kód:  SPTrct12 Termékszám:  8008957473511

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roncato Fusion 55, piros

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Roncato Fusion 55, piros bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. Súlya pusztán 2400 kg, így az utazás szinte gyerekjáték vele. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 41 l -es űrtartalom pont elegendő a legszükségesebb dolgokhoz. A kemény héj kiváló választás tartósságának köszönhetően. Kiváló törékeny dolgok szállításához. Piros színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova is mész, a(z) Roncato Fusion 55, piros TSA záras utazóbőrönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely egy pillanat alatt ámulatba ejt tökéletes kidolgozottságával és praktikumával.

A praktikus TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében szinte általánossá vált, hogy a közlekedésbiztonsági hatóság ellenőre bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de időről-időre szükségessé válhat az ellenőrök számára a zárak kinyitása is. A különleges TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Roncato Fusion 55, piros TSA záras utazóbőrönd kényelmesen lezárható egy három számjegyből álló kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Roncato Fusion 55, piros bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel lett felszerelve, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen talajon is
  • Az integrált húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Rögzítőheveder a belső tér jobb elosztásához

Paraméterek

Tömeg
2,4 kg Kész!
Űrtartalom
41 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Hosszúság/mélység
20 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roncato Fusion 55, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Fusion 55 červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roncato Fusion 55 červený.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ