Shop roku Shop roku

Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros

Termékkatalógus
Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros
5 1 értékelés
Bőrönd - textil, 25 l-es kapacitás (S-es méret), kihúzható felső fogantyú, 1,3 kg
Kód:  SPTrct340 Termékszám:  8008957512142

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros Megszűnt

Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros

Szívesen egyesíted a praktikumot a stílussal? A(z) Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros bőrönd ideális választás mindenki számára. A bőrönd súlya összesen csak 1,3 kg, így elfelejtheted az elfáradt kezeket. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék utazás közben. A(z) 25 l -es hely pont elegendő a legszükségesebb dolgok elcsomagolásához. A textil borítású bőrönd kiváló megoldás azok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd rekesze kismértékben bővíthető. Piros színe már csak hab a tortán. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros Bőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első látásra ámulatba ejt átgondoltságával és ergonomikus felépítésével.

A praktikus TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében szinte általánossá vált, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bármilyen poggyászt ellenőrizhet. Általában a munkájukhoz elegendő a kézi szkenner használata, de az ellenőröknek esetleg a zárat is szükséges lehet kinyitniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell aggódnod, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros Bőrönd egyszerűen bebiztosítható egy három számjegyet használó kóddal és nem kell többet aggódnod.

A(z) Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd két görgőt tudhat magáénak, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A bőrönd jelölő segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • A kézre álló húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Keresztpánt a dolgok stabilabb rögzítéséhez

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Tömeg
1,3 kg Kész!
Űrtartalom
25 l Kész!
Magasság
45 cm Kész!
Szélesség
35 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kerék, piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kolečka, červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roncato Lite Plus, 45 cm, 2 kolieska, červený.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ