A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Shop roku Shop roku

Misfit Phase Fekete

Termékkatalógus
Misfit Phase Fekete
Okosóra - kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, kapcsolódás: Bluetooth, rezgés funkció, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android, iOS, Android és iOS kompatibilis, szíj anyaga: bőr,
Kód:  DDV2002a Gyártó honlapja:

Misfit Phase Fekete

A Misfit Phase hibrid órák a klasszikus analóg órákra hasonlítanak. Az első benyomás azonban ne tévessze meg, hiszen bár külsőre a Misfit Phase átlagosnak tűnik, azonban egyesíti a klasszikus- és az okosórák funkcióit, így lépésszámlálásra, távolságmérésre, és kalóriaszámolásra is alkalmas. További előnye, hogy 50 méterig vízálló (5 ATM), az akkumulátor üzemideje pedig akár 6 hónap is lehet. Emellett az óra klasszikus, szép külsővel rendelkezik - alumínium réteggel bevont, rozsdamentes acélból készül bőr szíjjal, így egyaránt tökéletes választás szabadidős tevékenységekhez és üzleti találkozókhoz is.

Legfontosabb jellemzők

  • Akár 6 hónapos akkumulátor üzemidő
  • Okos funkciók és értesítések
  • Opcionálisan mobiltelefonról is vezérelhető
  • Analóg időmegjelenítés
  • Cserélhető szíj
  • Rezgő riasztás

Praktikus funkciók

A Misfit Phase az analóg időkijelzést mellett számos intelligens funkcióval is rendelkezik, mint például lépésszámláló, távolságmérés valamint az alvás hosszát és minőségét is figyelemmel kíséri, így akár az egész napos tevékenységét egyszerűen áttekintheti. A napközben mért adatokat pedig vezeték nélkül szinkronizálhatja mobiltelefonra vagy mobilalkalmazásokban, így a Misfit által mért értékeket részletesen is megnézheti és elemezheti. Emellett az óra rezgő riasztás funkcióval is rendelkezik.


Ezeknek az óráknak másik fontos előnye, hogy minden fontos információ továbbítható okostelefonunkról egyenesen a csuklónkra. A bejövő hívásra, SMS-re, e-mailre vagy az alkalmazások értesítéseire rezgés figyelmeztet. A mutatókat 06:00 órára állítva a kijelző színét testre szabhatjuk - az egyes színeket így hozzárendelhetjük az adott eseményekhez (például a kék jelenti az SMS-t, a piros a bejövő hívást stb.)

Irányítsd a telefonod az óráddal

Az órán található egy ún. "Smart" gomb, amely távirányítóként működik, segítségével pedig könnyen ellenőrizhető a mobiltelefonunk és annak alkalmazásai. Ez a gomb lehetővé teszi, hogy távolról vezéreljük a kamerát, a zenelejátszót vagy akár megkeressük azt az alkalmazást a mobiltelefonunkon, amire szükségünk van. Az óra és a telefon közötti kommunikáció Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül lehetséges. A Misfit óra Android és iOS telefonokkal is kompatibilis.

Hosszú akkumulátor üzemidő

A cserélhető CR2430 akkumulátornak köszönhetően az akkumulátor üzemideje akár 6 hónap is lehet - ezalatt nem kell a töltéssel foglalkoznia, mint más okosórák esetén. A Misfit Phase automatikusan frissíti az időt annak az időzónának megfelelően, ahol éppen tartózkodik.

Ha a csomagban található szíj nem lenne megfelelő, akkor könnyen kicserélhető egy másikra, amely külön megvásárolható. A szíj szélessége 20 mm.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Misfit Phase Fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Misfit Phase Black . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Misfit Phase Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Misfit Phase Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Misfit Phase Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ