30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Runtastic Orbit Wristband

Termékkatalógus
Runtastic Orbit Wristband
5 1 értékelés
Okoskarkötő - méri a megtett lépések számát, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, az alvás minőségét, Bluetooth Smart, 100m-ig vízálló, adatrögzítése akár hét napig, az akkumulátor élettartama 5-7 nap
Kód:  SPTkn1221 Termékszám:  9020400111503 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Runtastic Orbit Wristband

Okos karkötő

A Runtastic Orbit fitnesz karkötő megbízható társa lesz az egészséges életmód során. Mérje napi aktivitását, tudjon meg többet alvási szokásairól, állítson be célokat és az Orbit segít azok elérésében. Információt kaphat a megtett távolságról és a lépések számáról, az elégetett kalóriákról, az alvás időtartamáról és az alvási ciklusokról. Vibráló ébresztő funkciójával az ébresztőórát is kiválthatja vele. A karkötő természetesen akár 100m-ig vízálló.

Legfontosabb jellemzők

  • 24 órán át felügyeli a napi aktivitást
  • Méri a megtett lépések számát, az elégetett kalóriamennyiséget, az alvás időtartamát és az alvási ciklusokat
  • Állítson be és teljesítsen személyes célokat
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • 100m-ig vízálló
  • Kompatibilis a Runtastic Me okostelefon alkalmazással

Fő funkciók

A Runtastic Orbit önmagában is használható illetve összekötheti a Runtastic Me okostelefon alkalmazással, amely Androidra és iPhone-ra egyaránt elérhető.

A beépített fényérzékelő gondoskodik az optimális alváselemzésről, a karkötő hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít, továbbá a vezetéknélküli adatátvitel is lehetséges Bluetooth-on keresztül, így a karkötő éjjel és nappal is tökéletes társa lesz.

A csomag tartalma:
Runtastic Orbit
Két karkötő (fekete és kék)
Többfunkciós csat (fekete)
Töltőkábel

 
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Runtastic Orbit Wristband Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Runtastic Orbit Wristband. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Runtastic Orbit Wristband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Runtastic Orbit Wristband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Runtastic Orbit Wristband.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ