Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Salming Wristband Long Cian Blue

Termékkatalógus
Salming Wristband Long Cian Blue
4,0 2 értékelés
Csuklópánt - jacquard mintás csuklópánt remek nedvszívó képességgel
Kód:  SPT2908 Termékszám:  7340076136337
Salming Wristband Long Cian Blue Megszűnt

Salming Wristband Long Cian Blue

Igényes sportot űz, vagy fizikailag megterhelő tevékenységet folytat? Ez esetben biztosan jól fog jönni Önnek ez a praktikus csuklópánt, amely kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. A rugalmas textilanyag tökéletesen alkalmazkodik az Ön csuklóméretéhez, és szilárdan körül öleli azt. Ennek köszönhetően a csuklópánt megakadályozza, hogy a verejték össze-vissza csöpögjön a karján, Önnek pedig immár nem kell szégyenkeznie társai előtt. Az elegáns Salming logóval ellátott, modern jacquard kialakítású csuklópánt remek kiegészítője lehet a sportruházatnak vagy más jellegű öltözetnek. Ez az egyszerű, és egyben rendkívül hatékony kis segítőtárs nem hiányozhat az Ön gyűjteményéből sem!?


Szín:
Kék

Hosszúság:
14 cm

 

 
Megjegyzés:
» Összes csuklópánt

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salming Wristband Long Cian Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Wristband Long Cyan Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salming Wristband Long Cyan Blue.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ