A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Salming Pro Tour hátizsák Navy / Yellow

Termékkatalógus
Salming Pro Tour hátizsák Navy / Yellow
3,0 1 értékelés
Hátizsák párnázott laptop zseb. A hátizsák egy kis cipzáras zseb a kis tételek és állítható ergonómikus pántokkal.
Kód:  SPT2902 Termékszám:  7340076129247

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salming Pro Tour hátizsák Navy / Yellow Megszűnt

Salming Pro Tour hátizsák Navy / Yellow

Tetszik utazik, vagy ha között túrázóknak? Tehát mi azt biztosan lehet dobni ezt a gyakorlati sporttáska származó Salming. Jön egy stílusos design, amit együtt szilárd térfogata 18 liter épít a felső fokain népszerűsége. A fő zseb egy áttekintést, amit menteni a ruhát. A nagy előnye az is párnázott laptop zseb, amely számára egy szilárd védelem ellátása során. Van is egy kis zseb a kis tételek, mint a papír, toll vagy a mobiltelefon. Minden zseb cipzáras a maximális biztonság. A kényelem is, hogy ez a táska nagyon jó, mert az állítható pántok szépen párnázott és ergonomikus kialakítású, így nem nyomja bármit bárhol hosszabb túrák. 

legfontosabb jellemzői

  • Praktikus hátizsák rendkívül kedvező áron
  • stílusos design
  • párnázott notebook
  • Nagy és kis zseb cipzár zárva
  • Ergonomikus heveder a kényelmes illeszkedés

Műszaki adatok:

anyaga:
Poliészter / PU
 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salming Pro Tour hátizsák Navy / Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salming Pro tour Backpack Navy/Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salming Pro Tour Backpack Navy / Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salming Pro Tour Backpack Navy / Gelb.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ