Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Salomon Aero 19:00 Skin Kol Access méret. 198

Termékkatalógus
Salomon Aero 19:00 Skin Kol Access méret. 198
Sífutóléc kissé lerövidítették, a nagyobb kényelem és ellenőrzés, hab Densolite váz 2000 G3 alap, gyöngy védelem, súly 1,3 kg
Kód:  SPTms0398 Termékszám:  00889645163918 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salomon Aero 19:00 Skin Kol Access méret. 198

Tetszik téli és gondolkodni próbál ki új téli sport? Tehát akkor már kiválasztotta a megfelelő helyen! Sífutóléc Salomon Aero 7 Skin ideális minden képzettségi kategóriák. Akár egy profi, hobby lovas, vagy csak egy kezdő.Ugyanígy, azonban ezek az ideális választás akár síkölcsönző.Ez a modell egy kicsit rövidített hosszúságú síléc, amely sokkal nagyobb kényelem és irányíthatóság.Hála a design a kamra közötti sarok és a lábujjak, miközben a teljesítmény és csúszik elkötelezettség. 


Legfontosabb jellemzők

  • Márkás sífutóléc klasszikus síelés
  • Bezvosková kezelés csökkentett hossza síléc
  • Szerelt kötések Salomon Prolink Access
  • S-Cut felépítésű, ami javítja a kezelési
  • Könnyen siklik minden hóviszonyok köszönhetően a futó felület csiszolt
  • Tartós konstrukció Feet
  • A továbbfejlesztett sebességváltó erők az éleket

Minden egyszerű és könnyed

Nem kell, hogy vegye figyelembe, hogy mi ott csak a hó. Ground szerkezete a bázis valójában garantálja a rendkívül könnyen siklik minden hóviszonyok. De ez még nem minden. Digitális dinamikus szabályozás öntvény sajtó (D2FC) is lehetővé teszi, hogy az ideális és optimális flex, vagy kanyar, és így növeli a teljesítményt a havon. Érdemes megemlíteni mindenképpen érdemes is lövés Skingrip + technológia, a lényege hab Densolite váz 2000 és persze gyöngy védelmet. Nem szabad elfelejteni, laminált szerda síléc, amely biztosítja a jobb stabilitás és siklanak. Végül értékelik a G3 alap.

Tervezés és Technológia:

  • D2FC - digitális dinamikus Flex vezérlés - digitális vezérlő fröccsöntő nyomjuk
  • DGM - Digitális Mérés szerkezet alapja - a legpontosabb beállítása bázis
  • Densolite váz 2000 - könnyű, merev és csavarodásmentes fix mag alakult egy réteg kétirányú üvegszál formahab Densolite váz
  • G3 alap - univerzális, a teljesítmény és karbantartásmentes bázis
  • S-Cut felépítésű élek - a legkeskenyebb része az ív irányába tolódott kötődését ellenőrzés javítása és kezelése
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salomon Aero 19:00 Skin Kol Access méret. 198 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Aero 7 Skin Pm Plk Access 198 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Aero 7 Skin Pm Plk Access veľ. 198. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Aero 07.00 Haut Col. Zugriffsgröße. 198. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Aero 07.00 Haut Col. Zugriffsgröße. 198.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ