Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Salomon Equipe Combi 6 vel. 188

Termékkatalógus
Salomon Equipe Combi 6 vel. 188
Sífutóléc Párhuzamos felépítésű élek D2FC - digitális dinamikus ellenőrzését hajlítása, hab Densolite váz 2000 G2 bázis, gyöngy védelem, súly 1,36 kg
Kód:  SPTms0384 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salomon Equipe Combi 6 vel. 188

Továbbá, szereted a téli és a síelés? Tehát akkor már kiválasztotta a megfelelő helyen! Sífutóléc Salomon Equipe 6 Combi ideális választás minden képzettségi kategóriák.Akár egy profi, hobby lovas, vagy csak egy kezdő. Jellemzőjük a tartós cipő, párhuzamos krojením, kombinált kamra és a súlya mindössze 1360 gramm. Ezeket fel lehet használni mind a klasszikus stílus és a korcsolyázás. 


Legfontosabb jellemzők

  • Márkás sífutóléc ideális minden kategóriában a síelők
  • Párhuzamos felépítésű él
  • Könnyen siklik minden hóviszonyok köszönhetően a futó felület csiszolt
  • Tartós konstrukció Feet
  • G2 bázis használatával viasz

Minden egyszerű és könnyed

Nem kell, hogy vegye figyelembe, hogy mi ott csak a hó. Ground szerkezete a bázis valójában garantálja a rendkívül könnyen siklik minden hóviszonyok. De ez még nem minden. Digitális dinamikus szabályozás öntvény sajtó (D2FC) is lehetővé teszi, hogy az ideális és optimális flex, vagy kanyar, és így növeli a teljesítményt a havon. Érdemes megemlíteni azt is érdemes egy magja habosított Densolite váz 2000 G2 bázis és természetesen gyöngy védelmet. 

Tervezés és Technológia:

  • D2FC - digitális dinamikus Flex vezérlés - digitális vezérlő fröccsöntő nyomjuk
  • Densolite váz 2000 - könnyű, merev és csavarodásmentes fix mag alakult egy réteg kétirányú üvegszál formahab Densolite váz
  • G2 bázis - Universal karbantartást nem igénylő teljesítmény skála - használhatja viasz

Paraméterek

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salomon Equipe Combi 6 vel. 188 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Equipe 6 Combi 188 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Equipe 6 Combi veľ. 188. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Equipe Combi 6 vel. 188. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Equipe Combi 6 vel. 188.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ