A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Salomon Escape Alu 160 cm sífutó bot

Termékkatalógus
Salomon Escape Alu 160 cm sífutó bot
Sífutó bot - sífutáshoz, hossza: 160 cm
Kód:  SPT3173 Termékszám:  L37826500 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salomon Escape Alu 160 cm sífutó bot Megszűnt

Salomon Escape Alu 160 cm sífutó bot

Minőségi sífutó botot keresel? Próbáld ki a Salomon Escape Alu, 160 cm hosszú botot. A kompozit anyagú bot nagyon jó konstrukciójú. Ebben a botban nem fogsz csalódni, mivel kiváló minőségű acél heggyel és megfelelő méretű hótányérral rendelkezik, nem süllyed el, és megkönnyíti a haladást a mély hóban is.

A kényelmes fogást a biatlon szíj és az EVA habszivacs markolat biztosítja. A bot mindössze 990 gramm súlyú, így használata hosszabb úton sem megterhelő. Bónusz elem a bot elegáns, fehér mintázata.

Főbb jellemzői

  • Kényelmes fogású
  • Jobb haladást biztosít a hóban
  • Elegáns design
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salomon Escape Alu 160 cm sífutó bot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Escape Alu 160 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Escape Alu 160 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Escape Alu 160 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Escape Alu 160 cm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ