A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Salomon Sonic fekete / fekete / piros paradicsom UK 9

Termékkatalógus
Salomon Sonic fekete / fekete / piros paradicsom UK 9
Cipő Férfi sífutó, főleg a városi szilárd felületeken, UK 9-es méret, az EU 43
Kód:  SPT10593 Termékszám:  887850835545 Gyártó honlapja:
Salomon Sonic fekete / fekete / piros paradicsom UK 9 Megszűnt

Salomon Sonic fekete / fekete / piros paradicsom UK 9

Edzőcipő kiváló minőségű márka Salomon divatos fekete egészíti Rajsky piros alkalmas elsősorban sportolóknak a városi környezetben. Férfi futócipő Salomon Sonic a legújabb kütyü teszi a alsó végtag teljes kényelemben közben is terhelést. Tökéletes felfüggesztés alkalmasak a gyors felfutást rövidebb távolságokat, és egy lélegző mesh teszi a lábát kényelmesen lélegezni, és nem túlságosan izzad.  Hegesztési varratok és használata rendkívül könnyű anyag biztosítja, hogy egy könnyebb cipőt nem is érzékeli.

A fő előnyök

  • Edzőcipő a városi környezet
  • Alkalmas rövidebb fut gyors ütemben
  • Minőségi és hatékony felfüggesztés
  • kis súly
  • Fastners Quicklace
  • Talp nagy kopásállóságú
  • Top lélegző mesh

prémium minőségű

Csipkés Quicklace ™, amely akár 4-szer erősebb, mint a hagyományos cipőfűző, és egy olyan mechanizmust Endofit Sensifit hogy szorosan körülveszi a lábad nem fog tapasztalni érzés nyugodt cipő. Bota Salomon Sonic má zabudované dva strečové panely v přední části, díky nimž se dokáže přizpůsobit vašemu tvaru chodidla a perfektně jej fixují. Technology PROFEEL filmek alapján a futófelület, kisimítja közötti átmenet došlapem és reflexió. Első osztályú Foam Energy Cell plusz a dudorok tökéletesen elnyeli, és mentse az ízületek. Hála vychytávce OrthoLite tartsa a lábát száraz és egészséges környezet alatt is extrém terhelést.

A legjobb választás mindenki számára

Sonic Salomon cipő a legjobb választás mind a hivatásos sportolók és az amatőr futók, mert megfelelnek igényes piaci követelményeknek, továbbá mindenki számára elérhető. Ezek edzőcipő megy az idő és az összes modern trükkök. Kombinace funkčnosti a designové dokonalosti dělá z této obuvi ideální volbu i pro ty nejnáročnější uživatele.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Sonic pro black/black/tomato red UK 9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Sonic pre Black / Black / tomato red UK 9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Sonic für schwarz / schwarz / rote Tomate UK 9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Sonic für schwarz / schwarz / rote Tomate UK 9.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ