Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Salomon Speedcross 4 GTX® W TEAL UK 6

Termékkatalógus
Salomon Speedcross 4 GTX® W TEAL UK 6
Cipő runningová nyomvonal agresszív mintázat talp tervezett műszaki pálya egy puha felületre. GORE-TEX® membrán ellen biztosít védelmet a rossz időjárás. Vel. UK 6
Kód:  SPT18895 Termékszám:  889645072135 Gyártó honlapja:
Salomon Speedcross 4 GTX® W TEAL UK 6 Megszűnt

Salomon Speedcross 4 GTX® W TEAL UK 6

Női trail cipő Salomon Speedcross 4 GTX® W BLUE TEAL / borsmenta / friss zöld UK méret 6 Ezek megfelelő műszaki pálya egy puha felületre. One agresszív futófelület talp biztosítja a szükséges stabilitást még nehéz terepen. A cipő Salomon Speedcross hagyományosan az egyik összetéveszthetetlen megjelenést.

A cipő készül egy lélegző vízálló anyagból a felső része a cipő és szintetikus. Ez használ GORE-TEX® membrán, amely célja az igényes sportteljesítmény. Tartsd a lábad száraz és kényelmes. A kényelmet a régi és Sensifit ™ rendszer, amely körülveszi pontosan a lábad.

A fő előnyök

  • Technikai zeneszám vagy a talajba
  • Különleges GORE-TEX® membrán magas komfort
  • Fastners rendszer - Quicklace ™
  • Oneetlen Contagrip különböző keménységű
  • Védő elemek - megerősített sarok, orr, nyelv
  • Ortholite® kivehető talpbetét száraz és egészséges környezet
  • Különleges könnyűszerkezetes építés

Védelem a sár és a terep

Tövénél a cipő kerül védőanyag a sár és a nedvesség. Ugyanakkor a speciális hálós Anti-törmelék megakadályozza a behatolást a szennyeződés és a kövek a cipő belsejében. Jobb tapadás nedves sár és tippeket ad a talp.

Ez a kombináció a többféle Contagrip talp különböző keménységű érdemes és elegendő tapadást és tartósságot nehéz terepen. Amikor fut a területen fog dobni, és megerősített sarok és a lábujjak.

Világosság és tartósság

Futó cipő súlya ellenére kényelmi mindössze 290 gramm. Ez egy különleges, könnyű építőanyag Muscle alváz. Boka, ami betöltődik futócipő által is megerősített, beleértve a nyelvet. A hegy is van egy extra gumi védelem.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® W TEAL UK 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon SPEEDCROSS 4 GTX® W TEAL UK 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 4 GTX® W TEAL UK 6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon Speedcross 4 GTX® W TEAL UK 6.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ