A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava orángután / vagy / Blue ama 38 EUR

Termékkatalógus
Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava orángután / vagy / Blue ama 38 EUR
Cipő gyermekek sportolási, gyors letöltés, CLIMASHIELD ™ vízálló membrán, Contagrip talp, talp öntött hab, a méret az EU 37
Kód:  SPT18853 Termékszám:  889645058474 Gyártó honlapja:
Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava orángután / vagy / Blue ama 38 EUR Megszűnt

Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava orángután / vagy / Blue ama 38 EUR

Vezetünk be egy egyedülálló gyermek cipő Salomon jelölt XA PRO 3D CSWP J. Emellett neotřelého tervezés hangolt leginkább a narancs és kék szín a cipő funkciók tökéletes kombinációját több innovatív elem. Vízálló és lélegző védelem CLIMASHIELD vízálló bakancs fogja tartani a gyerekek lába száraz és kényelmes, még a nagyon hosszú távon. Salomon hogy mindig a legújabb technológia a kényelmes és egészséges fut.

Contagrip talp kombinációja egy speciális gumi, ami alkalmassá teszi bármilyen felületre, és kiváló tapadást biztosít minden időben. Ez használ a tökéletes kombinációja a speciális alkatrészeket, csúszásgátló gumi kapacitásokat. Ugyancsak nem hagy csíkot a padlón! Középtalp öntött EVA hab biztosítja a könnyű párnázottságot és a stabilitás. A tényleges talpbetét készült stancolt EVA hab, amely hagyományosan támogatja a nagy tompítása és csúszik a cipő.

legfontosabb jellemzői

  • Sokoldalú baba cipő, vízálló membrán vízálló CLIMASHIELD
  • Vagy Contagrip talp kiváló tapadást és csúszásgátló képesség
  • antibakteriális Agion
  • Sensifit rendszer veszi körül a láb
  • Quicklace gyors szigorítása csipkék az egyik kezével, beleértve zsebek fűzők
  • Védőanyag és szintetikus lábujj védelem
  • Különleges EVA hab támogatja a tökéletes párnázottságot, a stabilitás és a csúszás
  • Vontatási és a jó kapcsolatot a talajjal

Ha kipróbálod, akkor nem akar mást!

Különösen értékelni precíz vágás, egy speciális betét, amely tökéletesen illeszkedik a lábak, a védőanyag tövénél és szintetikus lábujj védelem. Kiváló légáteresztő és gyorsan száradó, miközben speciális textil béléssel, mely szintén ellenáll a mechanikai sérülésektől és kopásálló. Sensifit rendszer veszi körül a lábát, és kényelmes, biztosítja a pontos és biztonságos illeszkedést. Agion antibakteriális kezelés biztosítja az egészséges környezetet a láb.

Fastners és varrott nyelv

Csipke Quicklace lehetővé teszi, hogy húzza cipőt alatt egyetlen mozdulattal, és azonnal távozzon. Minimalista, de erős cipőfűző együtt egy egyedi mechanizmus lehetővé teszi a rendkívül gyors alkalmazkodást a lábát. Könnyebb kötözés és a későbbi leválasztó egyszerűen nem létezik! Delight és praktikus zseb, könnyen elrejthető a csipkék. Egy másik kényelem elemeket varrtak nyelv, amely összeköti ruhával öv felső réteg. Hála a gyártók minimalizálja a behatolást a szennyeződés és a kövek belsejében Salomon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 38. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon XA PRO 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 38. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 38. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA Pro 3D CSWP J Lava Orang/Or/Blue Yond EUR 38.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ