A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Salomon XA PRO 3D GTX® W Pink Lotus 6

Termékkatalógus
Salomon XA PRO 3D GTX® W Pink Lotus 6
Cipő Női sport, GORE-TEX® anyag, a szín rózsaszín lótusz / papaya / fekete, méret UK. 6
Kód:  SPT1660 Termékszám:  887850693879 Gyártó honlapja:
Salomon XA PRO 3D GTX® W Pink Lotus 6 Megszűnt

Salomon XA PRO 3D GTX® W Pink Lotus 6

Salomon XA PRO 3D GTX cipő ikonikus, aminek köszönhetően meg lehet tapasztalni ugyanaz az érzés, kényelmes első vagy több ezer kilométerre. Mindig fenntartani az optimális forma, kiváló tartósság és a tapadás. Hála a modern technológia alkalmazott cipő akkor hivatkozhat bármilyen helyzetben. Ne kössön kompromisszumot, és kényeztesse magát a legjobban. 

kulcsfontosságú technológiák

  • Megbízható GORE-TEX
  • Sole Contagrip kombinálva Advanced Chassis
  • Antibakteriális OrthoLite talpbetét
  • A rendszer az Ön kényelmét Sensifit
  • Fastners Quicklace
  • A felület vízálló anyagból
  • Szövet öv húzta végig a nyelv, amely megakadályozza a behatolást a szennyeződés és a kövek

Minden lépés lóhere

Élvezze a kényelmet, hogy elviszi Salomon XA PRO 3D GTX bármilyen időjárási és bármilyen felületen. Megbízható védelem a lábaknak egy membrán készült Gore-tex és szabadalmaztatott talp Contagrip. A talprész és a középtalp könnyű profilos réteg 3D Advanced Chassis, amely maximalizálja a mozgás- és bizonyosságot pedálozni. Ez lehetővé teszi a séta kevésbé igényes, így mennyit takaríthat meg jelentős mennyiségű energiát. 

megalapozottsága különösen

Belső bélés előformázott EVA hab sok fontos anatómiai támogatást és kiváló párnázottságot. Van is antibakteriális OrthoLite talpbetét egészség fenntartásában. A belsejében a cipő rejt is védő gumi rész és az ujjak védelem a sár és nedves. 

Aszimmetrikus összefűző lehetővé teszi a cipőt, hogy alkalmazkodjanak a lábad alakját, és rögzíthető egy fix helyzetben. Az egyszerű szigorítása a cipő olyan rendszert Fastners Quicklace, így csak egy egyszerű mozdulattal. 

Megnevezés:
női

méret:
6

Szín:
Pink / papaya / fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon XA PRO 3D GTX® W Lotus Pink 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon XA PRO 3D GTX® W Lotus Pink 6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX® W Rosa Lotus-6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salomon XA PRO 3D GTX® W Rosa Lotus-6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ