AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete

Termékkatalógus
Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete
Bőrönd - kapacitás: 36,5 l, méret: XS, teleszkópos és felső fogantyú, 2 görgő, tömeg: 2,2 kg
Kód:  SPTif0096a84 Termékszám:  5414847855832 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete

Stílusos utazásra vágysz? A(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete bőrönd mindent tud, amit a régebbi poggyászok nem. A bőrönd súlya összesen csak 2,2 kg, így az utazás ezentúl nem ér fel egy edzéssel. Az „XS”-es méret garantálja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék utazás közben. A(z) 36,5 l -es hely elégséges a legfontosabb dolgok elcsomagolásához. A textil borítású bőrönd tökéletes megoldás azoknak az utazóknak, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A cipzáraknak és a textil sajátságos tulajdonságainak köszönhetően a bőröndben lévő hely finoman nagyobbá tehető. Bármilyen messzire is mész, a(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely rögtön elbűvöl egyedi kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

Az ügyes TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében bevezették, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. De nem kell félned, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete TSA záras bőrönd könnyen bebiztosítható egy három karakteres számkódos zárral és többé nem kell aggódnod.

A(z) Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd két görgőt is kapott, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A kézre álló húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Rögzítő pánt az elcsomagolt dolgok stabilabb rögzítéséhez

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16", fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16" Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite B-Lite Icon ROLLING TOTE 16" Black.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ