Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue

Termékkatalógus
Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue
Bőrönd - kapacitás: 111 l, méret: L, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 78 × 49 × 31 cm, tömeg: 3300 g
Kód:  SPTif0123a Termékszám:  5414847854620 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue

Stílusos utazásra vágysz? A(z) Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue bőrönd ideális választás mindenki számára. A(z) 111 l -es térfogat hatalmas pakolóhelyet jelent, így a bőröndbe akár több személy dolgai is elférnek. A textil borítású bőrönd tökéletes megoldás az olyan utazóknak, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáras kivitel révén a bőrönd rakodóterülete egy kissé megnagyítható. Bármilyen messzire is mész, a(z) Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első pillantásra elbűvöl tökéletes kidolgozottságával és praktikumával.

A célszerű TSA zár az okos utazók választása

A légi közlekedéssel kapcsolatos kockázatok kiküszöbölésének érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. A különleges TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell félned, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue TSA záras utazóbőrönd egyszerűen bezárható egy három számjegyű kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A bőrönd jelölő nagyban segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • Az integrált húzószerkezet nagyban megkönnyíti a bőrönd kezelését
  • Csatos pánt a dolgok stabilabb rögzítéséhez
  • Belső, anyagból készült elosztó teszi lehetővé a fontosabb, apróbb dolgok szétválasztását a többi elcsomagolt dologtól

Paraméterek

Tömeg
3,3 kg Kész!
Űrtartalom
111 l Kész!
Magasság
78 cm Kész!
Szélesség
31 cm Kész!
Hosszúság/mélység
49 cm Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Dynamore SPINNER 78 EXP Blue.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ