A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

Termékkatalógus
Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White
4,8 5 értékelés
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 37 l, méret: S, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 55 × 20 × 40 cm, tömeg: 2,7 kg
Kód:  SPTif0096a29 Termékszám:  5414847773457 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White Megszűnt

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White bőrönd a csomagolást egészen új szintre emeli. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 37 l -es térfogat pont megfelelő a legszükségesebb dolgokhoz. A külső, kemény héj optimális választás elsősorban fokozott, textil borítású társainál nagyobb tartóssága miatt. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első látásra ámulatba ejt tökéletes kidolgozottságával és praktikus funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A biztonság növelése érdekében gyakorivá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. Általában a munkájukhoz elegendő a kézi szkenner használata, de az ellenőröknek esetleg a zárat is szükséges lehet kinyitniuk. Az úgynevezett TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható, amivel a reptéri személyzet fel van szerelve. Azonban nem kell nyugtalankodnod, csak a biztonsági személyzet férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White TSA záras utazóbőrönd kényelmesen lezárható egy háromjegyű kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White bőrönd főbb tulajdonságai

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A névcímke segíthet hogy gyorsabban megtaláld saját csomagodat a sok egyforma bőrönd között
  • Az integrált húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Csatos pánt a dolgok stabilabb rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg
2,7 kg Kész!
Űrtartalom
37 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Hosszúság/mélység
20 cm Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ