Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal

Termékkatalógus
Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal
Bőrönd - keményfedeles, kapacitás: 37 l, méret: S, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 55 × 20 × 40 cm, tömeg: 2,6 kg
Kód:  SPTif0096a25 Termékszám:  5414847856211 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal bőrönd ideális választás mindenki számára. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként tekintsenek rá a repülőtéren. A(z) 37 l -es hely megfelelő a legfontosabb dolgok becsomagolására. A kemény külső héj kiváló választás tartósságának köszönhetően. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Bárhova is repülsz, a(z) Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal TSA záras utazóbőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely rögtön elkápráztat kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

A praktikus TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtéri biztonsági személyzet gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. A speciális TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. Azonban nem kell félned, indokolatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal TSA záras utazóbőrönd gyorsan bebiztosítható egy három karakteres számkódos zárral és letudhatod a gondot.

A(z) Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A bőrönd jelölő nagyban segíthet, hogy gyorsan felismerd saját csomagodat a futószalagon
  • A kézre álló húzószerkezet megelőzi a gerinc túlterhelését
  • Keresztpánt a dolgok stabilabb rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg
2,6 kg Kész!
Űrtartalom
37 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
40 cm Kész!
Hosszúság/mélység
20 cm Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite MixMesh SPINNER 55/20 Graphite/Gunmetal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ