30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék

Termékkatalógus
Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék
5 1 értékelés
Bőrönd - kerekes, textil, űrtartalma 68 l, belső elválasztó, 4 kerék, TSA zár, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, kék kivitel, tömege 2,9 kg
82 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTsam0015 Termékszám:  5414847969034 Gyártó honlapja:
Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék 82 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue bőrönd ideális választás bárki számára. A(z) 68 l -es űrtartalom elegendő ha a fél ruhásszekrényt is magaddal vinnéd. A textil anyagú bőrönd remek megoldás azoknak, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A cipzáras kivitel miatt a bőrönd rakodóterülete egy kicsit megnagyítható. Kék színe csak fokozza stílusos megjelenését. Bárhova vezessen is az utad, a(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue TSA záras bőrönd mindig megbízható útitársad lesz, amely rögtön ámulatba ejt tökéletes kidolgozottságával és funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár az okos utazók választása

A légi közlekedés fokozott biztonsága érdekében általános gyakorlattá vált, hogy egy repülőtéri TSA (Transportation Security Administration - Közlekedésbiztonsági hatóság) ellenőr bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. A speciális TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell nyugtalankodnod, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue TSA záras bőrönd könnyen lezárható egy három számjegyet használó kóddal és többé nem kell aggódnod.

A(z) Samsonite Popsoda SPINNER 66 EXP Dark Blue bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt is kapott, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A kézre álló húzószerkezet megelőzi a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Belső, szövetből készült elosztó teszi lehetővé az értéktárgyak és az apróbb dolgok elválasztását

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsonite Popsoda SPINNER Dark Blue termékhez:

82 990 Ft - 82 990 Ft

Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék

Bőrönd - kerekes, textil, űrtartalma 68 l, belső elválasztó, 4 kerék, TSA zár, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, kék kivitel, tömege 2,9 kg
Infó 82 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Sötétkék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Dark Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite Popsoda Spinner 66 EXP Dark Blue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ