Shop roku AlzaBoxy Q1

Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black

Termékkatalógus
Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black
Bőrönd - textil, 163 l-es kapacitás, kihúzható felső fogantyú, 3,9 kg
Kód:  SPTsam0034 Termékszám:  5414847964510 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black bőrönd ideális választás mindenki számára. A(z) 163 l -es űrtartalom óriási pakolóhelyet jelent, így nem kell kompromisszumokat kötnöd csomagolás közben. A textil külsejű bőrönd tökéletes megoldás az olyanok számára, akik nem visznek magukkal törékeny dolgokat. A cipzáraknak és a textil sajátságos tulajdonságainak köszönhetően a bőrönd rakodóterülete finoman megnagyítható. Fekete színe tökéletesen kiegészíti stílusos megjelenését. Bárhova is utazol, a(z) Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black Bőrönd mindig megbízható segítőtársad lesz, amely első látásra lenyűgöz egyedi kidolgozottságával és praktikus funkcionalitásával.

A célszerű TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében gyakorivá vált, hogy a közlekedésbiztonsági hatóság ellenőre bármilyen bőrönd tartalmát ellenőrizheti. Általában csak a kézi szkennert használják, de az ellenőrök néha kénytelenek a zárat is kinyitni. Az ún. TSA zár viszont egy speciális eszközzel, feszegetés nélkül kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, a bőröndödhöz csak a biztonsági személyzet férhet hozzá. A(z) Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black Bőrönd egyszerűen bezárható egy három számjegyből álló kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black bőrönd legfontosabb tulajdonságai

  • A bőrönd két görgővel lett felszerelve, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A bőröndcímke segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • A kényelmes húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Csatos heveder az elcsomagolt dolgok stabilabb rögzítéséhez

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite X-Blade 4.0 DUFFLE/WH 82 Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ