AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black

Termékkatalógus
Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black
Bőrönd - kapacitás: 88 l, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, 4 görgő, tömeg: 3,4 kg
Kód:  SPTsam0031 Termékszám:  5414847964442 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black Megszűnt

Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black

Utazni stílusosan is lehet. A(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black bőrönd ideális választás mindenki számára. A(z) 88 l -es űrtartalom elegendő a családi nyaralásokhoz. A textil külsejű bőrönd nagyszerű megoldás az olyanok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A cipzáras kivitel révén a bőrönd pakolóterülete egy kicsit megnagyítható. Fekete színe már csak hab a tortán. Bárhova is repülsz, a(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black TSA záras bőrönd a legjobb segítőtársad lesz, amely első pillantásra elvarázsol egyedi megjelenésével és praktikumával.

A hasznos TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A légi közlekedéssel kapcsolatos kockázatok kiküszöbölésének érdekében általános gyakorlattá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. Általában csak a kézi szkennert használják, de időről-időre szükségessé válhat az ellenőrök számára a zárak kinyitása is. Az úgynevezett TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell félned, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black TSA záras bőrönd pillanatok alatt bezárható egy három számjegyű kóddal és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • Az integrált húzószerkezet megelőzi a gerinc túlterhelését
  • Belső, szövetből készült elosztó teszi lehetővé a fontosabb, apróbb dolgok szétválasztását a többi elcsomagolt dologtól

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Tömeg
3,4 kg Kész!
Űrtartalom
88 l Kész!
Felszerelés
Belső elválasztó Kész!
Kerékszám
4 Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite X-Blade 4.0 SPINNER 71 EXP Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ